Τιμολέων: Δεν έχω βγει με κοπέλα μετά το τέλος του Master Chef

Τιμολέων: Δεν έχω βγει με κοπέλα μετά το τέλος του Master Chef
Ο Τιμολέων φιναλίστ του Master Chef Facebook/Master Chef

Ο νικητής του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής μιλά για την δουλειά του φαναρτζή και την πιο "ανήθικη" πρόταση που του έχει γίνει από γυναίκα μέσω social media.

Ο μεγάλος νικητής του φετινού Master Chef, ο Τιμολέων Διαμάντης, αποκαλύπτεται στον δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής του Star, “Στη φωλιά των Κου Κου” και μιλά για την απόφασή του να αλλάξει καριέρα, το επάγγελμα του φαναρτζή, αλλά και τη ζωή στα social media μετά την νίκη του στο διαγωνισμό.

“Ήθελα να ζήσω και άλλα πράγματα. Αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξα επάγγελμα” θυμάται φορώντας φόρμα εργασίας και επιστρέφοντας στο φανοποιείο αυτοκινήτων όπου ξεκίνησε να εργάζεται. Όπως είπε, έφυγε από τη Σουηδία όπου εργαζόταν με δύο επιλογές. Η μία να βρεθεί στο Master Chef και η άλλη να εργαστεί σε εστιατόριο στο Παρίσι. 

Πλέον, βρίσκεται μόνιμα στο ΚΤΕΛ μεταξύ Αθήνας και Βόλου, καθώς δεν έχει μετακομίσει ακόμη στην πρωτεύουσα. “Έχω λίγο άγχος στο πως θα προχωρήσω” παραδέχεται ωστόσο για την πορεία του από τη νίκη του και έπειτα. Μια νίκη που σε κάθε περίπτωση έχει στρέψει τα βλέμματα δεκάδων θαυμαστριών πάνω του. 

Ωστόσο, ο Τιμολέων αναφέρει: “Δεν έχω βγει ακόμη με κάποια κοπέλα, μετά το τέλος του Master Chef.”. Στην ερώτηση τι είναι το πιο ακραίο που του έχει προταθεί στα social media, δήλωσε: “Γυναίκα μου είπε ότι θα γινόταν ποδολάγνος για πάρτη μου”. 

Δείτε το απόσπασμα: 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα