Στους δύο, τρίτος, ΝΑΙ χωρεί. Τρεις master chef σε μία φωτό

Λάμπρος Βακιάρος, Άκης Πετρετζίκης και Τιμολέων Διαμάντης σε μια φωτογραφία
Λάμπρος Βακιάρος, Άκης Πετρετζίκης και Τιμολέων Διαμάντης σε μια φωτογραφία INSTAGRAM

Άκης Πετρετζίκης και Λάμπρος Βακιάρος υποδέχονται το νέο μέλος στο VIP Club των Ελλήνων σεφ με τον τίτλο του Master Chef

Ο νικητής του Master Chef για το 2018 είναι ο Τιμολέοντας Διαμαντής, όμως ο Βολιώτης μάγειρας δεν είναι ο πρώτος που κατακτά τον τίτλο στην Ελλάδα. Ο πρώτος που ανακηρύχθηκε Master Chef στην ελληνική τηλεόραση ήταν όπως πολύ καλά γνωρίζετε ο Άκης Πετρετζίκης, ενώ τον "σκούφο" του πρωταθλητή πήρε τον περασμένο χρόνο ο Λάμπρος Βακιάρος.

Οι δύο λοιπόν και μόνοι μάγειρες που φέρουν τον τίτλο στην ελληνική επικράτεια, βρέθηκαν μαζί και έστειλαν της ευχές τους στο νέο μέλος του club. Δείτε το insta-story που ανάρτησε ο Άκης Πετρετζίκης την επομένη του τελικού και στο οποίο στέλνει ευχές τόσο ο ίδιος, όσο και ο Λάμπρος Βακιάρος.

ADVERTISING

Το μεσημέρι της Τετάρτης ήρθε και το μεγάλο reunion των Master Chef, αφού Τιμολέων, Άκης και Λάμπρος συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν σε ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο τελευταίος με τους ακολούθους του στο instagram.

Φαίνεται πως η φωτογραφία αυτή, με τους κατόχους του τίτλου τείνει να γίνει θεσμός. Πριν από ένα χρόνο, Άκης Πετρετζίκης και Λάμπρος Βακιάρος, ανέβαζαν φωτογραφία μαζί στο instagram στην οποία ο μεν πρώτος ανέφερε πως "ο νέος είναι ωραίος" και ο δεύτερος, "ο παλιός είναι αλλιώς".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Master Chef
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Master Chef: Ο Τιμολέων Διαμαντής νικητής του διαγωνισμού

Ο νέος Master Chef συνάντησε τον παλιό

Κουίζ: Πόσο σοφότερο σε έκανε το Master Chef

SHARE:

24Media Network