Το Χόλιγουντ εκπέμπει SOS προς την Ιβάνκα Τραμπ

Το Χόλιγουντ εκπέμπει SOS προς την Ιβάνκα Τραμπ
White House adviser Ivanka Trump listens to Treasury Secretary Steve Mnuchin speak in Bayville, N.J., Monday, Nov. 13, 2017. Ivanka Trump is putting it all on the line for the Republican tax overhaul. Signaling a new stage in her Washington career, the senior White House adviser recently hit the road to sell the plans that have drawn Democratic criticism and spurred some GOP conflict. (AP Photo/Matt Rourke) APimages

Διάσημοι του Χόλιγουντ ζητάνε τη βοήθεια της Ιβάνκα για την προστασία μεταναστών

Τον Σεπτέμβριο, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει το πρόγραμμα DACA για την προστασία από την απέλαση μεταναστών, οι οποίοι είχαν εισέλθει στις ΗΠΑ δίχως νόμιμα έγγραφα όταν ήταν ακόμη ανήλικοι.

Το πρόγραμμα DACA είχε εισαχθεί το 2012 από τον τότε Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και προστάτευε από την απέλαση περίπου 800.000 νέους που έφτασαν στις ΗΠΑ όταν ήταν ακόμη ανήλικοι.

Αν και το πρόγραμμα δεν έχει ακόμα καταργηθεί το μέλλον των ανθρώπων αυτών είναι αβέβαιο, κάτι που παρακίνησε διάσημους του Χόλιγουντ να στείλουν μηνύματα στην Ιβάνκα Τραμπ μέσω των social media, ζητώντας τήν βοήθειά της ώστε να μην τεθεί σε ισχύ η απόφαση Τραμπ.

Ανάμεσα στους σταρ που ζητούν από την κόρη του Προέδρου να βοηθήσει τους «Ονειροπόλους» είναι η Κάρα Ντε Λεβίν, η Ολίβια Γουάιλντ και η Αλέξα Τσανγκ.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Apimages

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα