Το κόλπο της Μαλέσκου, για να μην απαντήσει για τον Τζέιμς

Το κόλπο της Μαλέσκου, για να μην απαντήσει για τον Τζέιμς
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @imaleskou

Πώς φυγάδευσαν την Ιωάννα Μαλέσκου από το κανάλι, ώστε η παρουσιάστρια να μην απαντήσει για τον Τζέιμς Καφετζή.

Σε “σίριαλ” εξελίσσεται η κόντρα της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Τζέιμς Καφετζή, μετά την επεισοδιακή εμφάνισή του στην εκπομπή της.

Το πρωί της Παρασκευής, ο πρώην παίκτης του Survivor έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε καλεσμένος στο Love It χωρίς να θέλει να πάει, μόνο και μόνο επειδή έχει υπογράψει συμβόλαιο.

Μετά από όλα αυτά, η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως επιθυμεί να μη δώσει άλλη έκταση, αποφεύγοντας να βρεθεί αντιμέτωπη με τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι περίμεναν την Ιωάννα Μαλέσκου για μια δήλωσή της σχετικά με το συμβάν, αλλά οι άνθρωποι του σταθμού τη φυγάδευσαν, ώστε να αποφύγει τις δηλώσεις.

Όσοι περίμεναν την Ιωάννα έξω από το κανάλι, είδαν το αυτοκίνητό της να βγαίνει από το γκαράζ με άλλον οδηγό και την παρουσιάστρια εξαφανισμένη..

Το χρονικό της κόντρας

Την περασμένη Τετάρτη ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και με άκρως επιθετική διάθεση μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί από τις εκπομπές, ενώ δήλωσε πως δεν τον νοιάζει καθόλου τι γίνεται στο Survivor και πως δεν το παρακολουθεί.

Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς “κάρφωσε” την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τη ότι “εκοβε” πολλά στο μοντάζ, από όσα έλεγε, με τρόπο που, όπως είπε, άλλαζε το νόημα των λεγομένων του, ενώ για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είπε:

“Είδα υλικό. Και είδα πώς βγάζατε εμπάθεια στο πρόσωπό μου. Για αυτό και η οικογένειά μου ενοχλήθηκε. Στεναχωρήθηκε και σταμάτησε να σας παρακολουθεί”.

Με αυτά τα λόγια ο Τζεϊμς Καφετζής επιτέθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο πάνελ της για τα σχόλια που έκαναν κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο παιχνίδι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητες τις παραπάνω κατηγορίες και είπε με έντονο ύφος στον Τζέιμς:

“Είσαι άδικος απέναντι μας. Με στεναχώρησες. Δεν είχαμε καμία εμπάθεια. Δεν έχουμε προσωπικά. Δεν έχω τέτοιο χαρακτήρα. Φέρθηκα τόσο εγώ αλλά και η εκπομπή μου με σεβασμό. Δεν απολογούμαι… το ξεκαθαρίζω. Θα σου ευχηθούμε τα καλύτερα”.

Λίγο μετά ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε άρον άρον από το πλατό, μέσα σε κλίμα έντονης αμηχανίας.

Η συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή

Η διαμάχη Τζέιμς – Μαλέσκου μετά το 6ο λεπτό


Η “σπόντα” της Μαλέσκου για το επεισόδιο με τον Τζέιμς

Τη δική της έμμεση απάντηση για το πρωτοφανές σκηνικό έδωσε την Πέμπτη η παρουσιάστρια Σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Τζέιμς, δήλωσε τα εξής:

“Δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πάντοτε έτσι ήμουν… Μέσα σε όλο αυτό με το πόσο φτασμένος και καταξιωμένος είναι κάποιος, το πιο σημαντικό ό,τι και αν κάνουμε είναι να παραμένουμε ταπεινοί. Ακόμη κι αν αισθανόμαστε πως είμαστε στο πικ της δόξας μας ή της επιτυχίας μας. Και αυτό ας το κρατήσουμε όλοι και όλες καλά στο μυαλό μας, γιατί όλα είναι τόσο ευμετάβλητα και αλλάζουν σε μια στιγμή, που καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι για να μην έχουμε μια απότομη μετάβαση και προσγείωση”.

Στην αντεπίθεση ο Τζέιμς Καφετζής

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν τον Τζέιμς Καφετζή και ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε το λόγο που βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, παρόλο που δε το ήθελε.

“Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα χθες τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα