Τούνη-Αλεξάνδρου: Επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι – Η φωτογραφία με το καυτό φιλί

Τούνη-Αλεξάνδρου: Επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι – Η φωτογραφία με το καυτό φιλί
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου Instagram / @j.touni dimitris_alexandrou

Την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, που επιβεβαιώνει τις φήμες για τη σχέση τους, δημοσίευσαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Instagram.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

Η διάσημη influencer και το γνωστό μοντέλο περνούν πολύ χρόνο μαζί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ απολαμβάνουν κοινές διακοπές από τις αρχές του καλοκαιριού σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ωστόσο, οι δυο τους δεν είχαν παραδεχτεί πως βρίσκονται σε σχέση και ούτε είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο μαζί στα social media.

Όλα άλλαξαν, όμως, το βράδυ του Σαββάτου, με την Ιωάννα Τούνη να δημοσιεύει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία δίνουν ένα καυτό φιλί κάτω από έναν καταρράκτη.

Λίγο μετά την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στα insta stories του ένα αστείο meme που αφορά τη σχέση τους, επιβεβαιώνοντας έτσι κι ο ίδιος, με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, τις φήμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα το Σάββατο, η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει γνωστό μέσω του Instagram πως βρίσκεται στην Ελαφόνησο για διακοπές και είχε δημοσιεύσει stories από παιχνίδια στη θάλασσα, παρέα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα