Τούνη: Φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο στο κρεβάτι – Ποιος είναι

Τούνη: Φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο στο κρεβάτι – Ποιος είναι
Η Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη μας συστήνει τον νέο της σύντροφο, μετά τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου. Η φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram και το μήνυμα για τη σχέση τους.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή ήταν η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Κυριακής, όταν και αποφάσισε να μας συστήσει τον νέο της σύντροφο.

Εδώ και καιρό και, συγκεκριμένα, μετά από τον χωρισμό της με τον Νώντα Παπαντωνίου, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για την ερωτική της ζωή και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι κι αλλιώς, ο μπασκετμπολίστας από τη Λάρισα διατηρεί σχέση με την Ασημίνα από το GNTM 2, όπως όλα δείχνουν. Μάλιστα, η Τούνη σχολίασε με έναν χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο την φημολογούμενη σχέση τους, δίνοντας περισσότερη τροφή για σχόλια.

Η influencer, λοιπόν, πήρε την απόφαση να μην κρύβεται άλλο και να μιλήσει ανοιχτά για τη νέα της σχέση στους followers της. Έτσι, ανήρτησε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είπε μερικά πράγματα για εκείνον και τη σχέση τους.

Στη φωτογραφία οι δυο τους ποζάρουν τρυφερά πάνω στο κρεβάτι και, όπως μαθαίνουμε από όσα έγραψε, ο νέος της σύντροφος ονομάζεται Χρήστος Τσεβρεντζής, διατηρεί το δικό του μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, το “Apallou”, ενώ οι δυο τους συγκατοικούν εδώ και μερικούς μήνες.

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε, χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή της:

“Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι. Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ”.

Δείτε την ανάρτηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα