Τριαντάφυλλος: Όλες οι κόντρες του τραγουδιστή πριν το “Survivor 4”

Τριαντάφυλλος: Όλες οι κόντρες του τραγουδιστή πριν το “Survivor 4”
Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος Instagram / @triantafillos_xatzinikolaou

Ο αμφιλεγόμενος παίκτης του "Survivor 4" Τριαντάφυλλος έχει έρθει σε σύγκρουση με όλη του την ομάδα. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Οι αντιπαραθέσεις που είχε με πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο Τριαντάφυλλος αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του “Survivor 4”, καθώς από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και τώρα έχει καταφέρει να στρέψει την προσοχή πάνω του, είτε λόγω κάποιων αστείων περιστατικών είτε λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής έχει απασχολήσει πολλές φορές το τηλεοπτικό κοινό με τις κόντρες τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, αλλά και με τους συμπαίκτες του, ενώ τις τελευταίες βδομάδες έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα να έχει απομονωθεί εντελώς.

Η συμπεριφορά του έχει χαρακτηριστεί αμφιλεγόμενη, αφού μερικές φορές μοιάζει να έχει δίκιο κι άλλες φαίνεται πως έχει την τάση να μεταφέρει διάφορα λόγια στην ομάδα, να φάσκει και να αντιφάσκει και τελικά να δημιουργεί μεγάλα μπερδέματα μεταξύ των συμπαικτών του.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τριαντάφυλλος έρχεται σε ρήξεις δημοσίως με πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς προτού μπει στο “Survivor 4” είχε απασχολήσει πολλές φορές τα φώτα δημοσιότητας με τις κόντρες και τις συγκρούσεις του, με μικρές αφορμές.

Η πιο πρόσφατα σύγκρουση ήταν εκείνη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, όταν οι δυο τους συμμετείχαν στο μουσικοχορευτικό show “J2US”. Η κόντρα τους έφτασε μέχρι τους δικηγόρους και τις μηνύσεις, αφού η Ευρυδίκη τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να την χτυπήσει.

Στο ίδιο show είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη συνάδελφό του Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν στην κριτική επιτροπή του “J2US”, επειδή η ίδια νόμιζε πως μένει ακόμη στη Ρόδο και όχι στην Αθήνα, αλλά και με την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία τον αποκάλεσε “Γαρύφαλλο” αντί για Τριαντάφυλλο.

Σε κόντρα βρίσκεται, μάλιστα, εδώ και αρκετό διάστημα με τη συνάδελφό του Νατάσσα Θεοδωρίδου, παρόλο που οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ αρνητικά σχόλια έχει κάνει κατά καιρούς και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον οποίο είσε συγκρίνει με τον Αντώνη Ρέμο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με τη Φαίη Σκορδά, επίσης, υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα, με την παρουσιάστρια να λέει κάποια στιγμή στην εκπομπή της πως δεν θέλει να αναφερθεί ξανά στο όνομα του τραγουδιστή.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, είναι να απορεί κανείς αν πρόκειται για σύμπτωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα