Τσάνινγκ Τέιτουμ: "Εγκαταλείπω τα social media, επικεντρώνομαι στον πραγματικό κόσμο"

Τσάνινγκ Τέιτουμ
Τσάνινγκ Τέιτουμ INSTAGRAM

Την απόφασή του να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος ηθοποιός γνωστοποίησε μέσω του Instagram. Δεν ανέφερε αν και πότε θα επιστρέψει.

Να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επ' αόριστον, αποφάσισε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ γιατί θέλει, όπως είπε, να επικεντρωθεί στον «πραγματικό κόσμο».

Ο 39χρονος ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram την απόφασή του λέγοντας ότι καταβάλει προσπάθεια για να παραμείνει δημιουργικός και με έμπνευση από τότε που ξοδεύει πολύ χρόνο για να είναι συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ADVERTISING

«Αποχωρώ και θα βρίσκομαι στον πραγματικό κόσμο για λίγο καιρό παρά στο τηλέφωνό μου» έγραψε. «Πιθανότατα να επανέλθω κάποια στιγμή. Αλλά θα το κάνω εάν έχω κάποιον λόγο ή μία συγκεκριμένη άποψη για να είμαι εδώ και για το τι δημοσιοποιώ».

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως «Magic Mike» και «21 Jump Street» και κατέχει δύο εταιρείες παραγωγής, την Free Association Productions και την Iron Horse Entertainment.

«Το θέμα με τη δημιουργικότητα... από την εμπειρία μου, είναι ότι έρχεται πάντα όταν δεν την αναζητάς», πρόσθεσε στη λεζάντα.

Ο Τέιτουμ έχει πάνω από 8 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και πάνω από 17 εκατομμύρια στο Instagram.

Τσάνινγκ Τέιτουμ:
TWITTER
Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Instagram
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Λεβίνσκι κάνει σειρά την ιστορία με τον Κλίντον και τον λεκέ

Κέισι Άφλεκ: "Είμαι υπέρ του κινήματος #MeToo, ποιος δεν θα ήταν;"

"Έκλεψαν" τις εντυπώσεις οι αδερφές Χαντίντ στη Μύκονο

Η αναπάντεχη επιστροφή του Κέβιν Σπέισι

SHARE:

24Media Network