Τσίνα Σουάρες: Ποια είναι η “πέτρα του σκανδάλου” στον γάμο Ικάρντι – Γουάντα Νάρα

Τσίνα Σουάρες: Ποια είναι η “πέτρα του σκανδάλου” στον γάμο Ικάρντι – Γουάντα Νάρα
Τσίνα Σουάρες Instagram / @sangrejaponesa

"Φωτιές" στον γάμο του Μάουρο Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα έβαλε το 29χρονο μοντέλο Τσίνα Σουάρες, μετά τα ερωτικά μηνύματα που του έστειλε. Ποια είναι και με τι ασχολείται.

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι με τη σύζυγό του και μητέρα των πέντε παιδιών του, Γουάντα Νάρα, η οποία τον άφησε στα κρύα του… λουτρού, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 28χρονος την απάτησε και γι’ αυτό βάζει τέλος στη σχέση τους.

Η “πέτρα” του σκανδάλου, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που διέρρευσαν, είναι το 29χρονο μοντέλο, Τσίνα Σουάρες.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, η τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής “Los Angeles de la Mañana”, έφερε στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν με το μοντέλο, τα οποία ήταν ερωτικού περιεχομένου.

“Κάποια μέρα πρέπει να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά εσύ και εγώ. Σε κάποιο μέρος όπου δεν θα σε γνωρίζουν χαχαχα”, έγραψε η Σουάρες, την οποία ο Ικάρντι είχε περάσει στις επαφές του ως CS. “Για ποιο λόγο;” ήταν η απάντηση του Αργεντινού διεθνή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ικάρντι έκανε like σε φωτογραφία της Σουάρες στο Instagram και αμέσως το 29χρονο μοντέλο τού έστειλε μήνυμα και τον αριθμό του κινητού της.

Ποια είναι η Τσίνα Σουάρες

Η Τσίνα Σουάρες (Μαρία Εουχένια Σουάρες Ριβέιρο) γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1992 στην Αργεντινή και ασχολείται με την υποκριτική, το τραγούδι, τον χορό, το μόντελινγκ, καθώς και τη σχεδίαση ρούχων. Η ίδια έχει τρία παιδιά, ένα με τον ηθοποιό Nicolás Cabré και δύο με τον ηθοποιό Benjamín Vicuña.

Η 29χρονη ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική σε ηλικία μόλις 11 ετών, συμμετέχοντας στην τηλεοπτική σειρά Rincón de luz (2003), ενώ το 2004 είχε έναν μικρό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Floricienta. Ένα χρόνο αργότερα εμφανίστηκε στο Amor mío (Αργεντινή) και το 2006 στην κωμική σειρά Amo de casa.

Αργότερα, έλαβε μέρος στην τηλεοπτική σειρά Casi Ángeles και τις θεατρικές διασκευές της παράστασης. Από τη σειρά προέκυψε το μουσικό συγκρότημα Teen Angels, του οποίου η Σουάρες ήταν μέλος, ενώ στις αρχές του 2011 εγκατέλειψε το συγκρότημα.

Ακολούθησαν και άλλες συμμετοχές σε σειρές, ενώ το 2015 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη με την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Abzurda. Επίσης, ηχογράφησε το δικό της τραγούδι για την ταινία. Την ίδια χρονιά Το 2015, ξεκίνησε τη δική της σειρά ρούχων, η οποία περιλαμβάνει σακάκια, μπλούζες, παντελόνια, μπλουζάκια, φορέματα, πορτοφόλια και κολιέ.

Το 2016 η Σουάρες πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία El hilo rojo. Επίσης, ερμήνευσε τον ρόλο της Meena στην αργεντίνικη έκδοση της ταινίας κινουμένων σχεδίων Sing. Το 2017 έπαιξε στην ταινία Los padecientes και το 2019 επέστρεψε στη μικρή οθόνη στην ιστορική τελενουβέλα: Argentina, tierra de amor y verganza. Αργότερα, πρωταγωνίστησε στη σειρά Tu parte del trato.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα