Ο Τζέισον Μομόα ξύρισε το μούσι του και τα social media παραληρούν για… τρίχες

Ο Τζέισον Μομόα ξύρισε το μούσι του και τα social media παραληρούν για… τρίχες
Ο Τζέισον Μομόα "γυμνός" χωρίς το μούσι του

Έγινε διάσημος από το Game of Thrones και σούπερ ως Aquaman. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η απόφασή του να αλλάξει εμφάνιση - και μάλιστα για καλό σκοπό - έγινε viral στα social media.

Είναι το νέο αστέρι που άλλοι λατρεύουν και άλλοι μισούν. Κανείς ωστόσο δεν αμφισβητεί το επιβλητικό παρουσιαστικό του Τζέισον Μομόα που τον έχει αναδείξει σε ένα από τα sex symbols της εποχής μας. Σήμα κατατεθέν του, εκτός από τα μούσκουλα, το μούσι του. Το οποίο αποφάσισε να αποχωριστεί για το καλό του… περιβάλλοντος, προκαλώντας ντελίριο στο Ίντερνετ.

“Αντίο Drogo, Aquaman, Declan, Baba. Ξυρίζω αυτό το θηρίο, είναι η ώρα να κάνω μία αλλαγή” λέει ο ίδιος στο βίντεο που ανέβαζε για να απαθανατίσει την μεγάλη αλλαγή.

«Μία αλλαγή προς το καλύτερο… για τα παιδιά μου, για τα παιδιά σας, για τον κόσμο», συμπλήρωσε ο σταρ του Game of Thrones και του Aquaman.

Φυσικά αυταπάτες δεν έχει ότι θα σώσει τον κόσμο με τις τρίχες του, αλλά ήταν ένα πολύ έξυπνο επικοινωνιακό τρικ για να προωθήσει τη διαφημιστική συνεργασία του με εταιρεία που πουλάει νερό σε… κουτάκι. “Επιλέξτε ένα αληθινά ανακυκλώσιμο αλουμίνιο”, όπως λέει ο ίδιος.

Το βίντεο φυσικά έγινε viral, ενώ δεν έλειψε και του δούλεμα από τους χρήστες των social media, που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα