Τζένη Χειλουδάκη: Πέθανε η μητέρα της – Η συγκινητική ανάρτηση

Τζένη Χειλουδάκη: Πέθανε η μητέρα της – Η συγκινητική ανάρτηση
Τζένη Χειλουδάκη NDP Photo Agency

Βαρύ πένθος για την Τζένη Χειλουδάκη, η οποία με ανάρτησή της γνωστοποίησε πως η μητέρα της έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών. "Ξεριζώθηκα..... δεν έχω πια τα φτερά που μου έδινες να πετώ", έγραψε μεταξύ άλλων.

Δύσκολες ώρες βιώνει η Τζένη Χειλουδάκη τις τελευταίες ώρες καθώς ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2021, η μητέρα της πέθανε σε ηλικία 87 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων μοιράστηκε τις σκέψεις της από την απώλεια του πιο αγαπημένου της προσώπου, ενώ το βράδυ της Παρασκευής άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της αναρτώντας μια παλαιότερη φωτογραφία μαζί της.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

η μανουλα μου εφυγε απο ανακοπη καρδιας πριν λιγη ωρα….. ακριβως στις 12μμ 28 οκτωβριου του 2021….. μανα, πως εζησες εσυ 87 χρονια για μενα, θα ζησω και εγω, για σενα μονο και για τα ζωακια μου……… απλα μανα, να ξερεις, ξεριζωθηκα….. δεν εχω πια τα φτερα που μου εδινες να πετω ουτε τις ριζες που με κρατουσαν στη γη…. θα αναπνεω μανα μου….. αλλα με δυσκολια οπως εσυ το τελευταιο διαστημα……. να ξερεις μανα, εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που αγαπησα πιοτερο και απο τον εαυτο μου……… θα σε αγαπω μεχρι να σε συναντησω παλι καποτε και να στο πω ξανα….. και επειτα αιωνια μαζι θα ταξιδευουμε στο συμπαν… αναπαυσου τωρα….

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα