Τζένιφερ Λόπεζ: Απίστευτα σέξι και γυμνασμένη στα 50 της

Τζένιφερ Λόπεζ: Απίστευτα σέξι και γυμνασμένη στα 50 της
Η Τζένιφερ Λόπεζ στα 50 της Instagram / @jlo

Η 50χρονη σταρ Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε μια φωτογραφία με μπικίνι και έριξε το Instagram. Σέξι, με κοιλιακούς και κορμί που θα ζήλευαν νεαρά κορίτσια.

Μετά την εκρηκτική και viral εμφάνισή της με τη Σακίρα στο Super Bowl, η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε και πάλι αντικείμενο συζήτησης για το εντυπωσιακό κορμί της και την ομορφιά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ σέξι φωτογραφία, που τους έκανε όλους να παραμιλούν.

Η JLo έβγαλε μία mirror selfie φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι και αναδεικνύοντας τους κοιλιακούς της, τις καμπύλες της και το υπέροχο, γυμνασμένο και καλλίγραμο σώμα της που θα ζήλευαν ακόμη και νεαρά κορίτσια.

Η 50χρονη σταρ, που μοιάζει αγέραστη, συνόδευσε την σέξι φωτογραφία της με τη φράση “Relaxed and recharged”, θέλοντας να δείξει ότι είναι χαλαρή, ξεκούραση και με γεμάτες μπαταρίες.

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτησή της απέσπασε χιλιάδες likes και πάρα πολλά κολακευτικά σχόλια από διάσημους, συναδέλφους της, αλλά και φανς της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα