Τζίλιαν Άντερσον: “Τέλος τα σουτιέν, ας φτάσουν τα στήθη μου μέχρι τον αφαλό”

Τζίλιαν Άντερσον: “Τέλος τα σουτιέν, ας φτάσουν τα στήθη μου μέχρι τον αφαλό”
Η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η 52χρονη ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον δηλώνει πως δεν θα φορέσει ξανά σουτιέν γιατί είναι άβολα και αποθεώνεται στα social media. Όσα δήλωσε για τις γυναίκες που γερνούν στο Χόλιγουντ.

Ότι βαριέται πλέον να φορά σουτιέν παραδέχτηκε η διάσημη ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον, η “Σιδηρά Κυρία” της δημοφιλούς σειράς “The Crown” του Netflix.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαντούσε σε ερωτήσεις θαυμαστών της, η Τζίλιαν Άντερσον εξομολογήθηκε ότι υιοθέτησε ένα πολύ πιο απλό στυλ και ότι είναι πολύ πιο ευτυχισμένη πλέον γιατί σταμάτησε να φοράει πια σουτιέν.

“Είμαι τόσο τεμπέλα και δεν φοράω πια σουτιέν. Δεν μπορώ να φορέσω σουτιέν. Δεν μπορώ, όχι. Λυπάμαι. Δεν με νοιάζει αν τα στήθη μου φτάσουν μέχρι τον αφαλό. Δεν πρόκειται να φορέσω σουτιέν, είναι τόσο άβολο”, δήλωσε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των σειρών “Sex Education” και “The Fall”.

“Άνετα μαύρα παντελόνια και ένα ταιριαστό φούτερ. Θα το φορούσα κάθε μέρα αν μπορούσα”, συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός των “X-Files”, η οποία μίλησε, επίσης, για τη σεξιστική συνθήκη που επικρατεί στο Χόλιγουντ εναντίον των γυναικών που γερνούν και “γκριζάρουν”.

Η ίδια δήλωσε πως κάποια στιγμή θα σταματήσει να είναι ξανθιά, αναφέροντας: “Θα έρθει μία φάση όπου θα αποφασίσω να κάνω τα μαλλιά μου γκρι. Νομίζω κάποια στιγμή θα είναι ανόητο για μένα να συνεχίσω να είμαι ξανθιά όταν θα είμαι πια 60″.

Η Τζίλιαν Άντερσον βρήκε πολλούς υποστηρικτές στα social media, οι οποίοι την αποθέωσαν για την ειλικρίνεια, την αμεσότητα και την απλότητά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα