Τζόαν Κόλινς: Τα ημερολόγιά της κυκλοφόρησαν και στάζουν δηλητήριο – “Άνανδρος κλόουν ο Τραμπ”

Τζόαν Κόλινς: Τα ημερολόγιά της κυκλοφόρησαν και στάζουν δηλητήριο – “Άνανδρος κλόουν ο Τραμπ”
Η Τζόαν Κόλινς Photo by Joel Ryan/Invision/AP, file

Τα απομνημονεύματα της διάσημης ηθοποιούς με τίτλο "Ημερολόγια χωρίς Συγνώμες" μόλις κυκλοφόρησαν και είναι η επιτομή της... κακίας. Δείτε όσα έγραψε για τον Ντόναλντ Τραμπ.

“Φαρμάκι στάζει” η Τζόαν Κόλινς, η θρυλική “κακιά” της διάσημης αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Η Δυναστεία”, στα απομνημονεύματά της που μόλις κυκλοφόρησαν.

Με τίτλο “Ημερολόγια χωρίς Συγνώμες”, η διάσημη ηθοποιός κάνει πράξη ακριβώς τον τίτλο του βιβλίου της, με τα αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα να κάνουν πολιτικούς, ηθοποιούς και άλλες διασημότητες να “κοκκινίζουν”.

Μεταξύ άλλων, από το στόχαστρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, η Τζόαν Κόλινς τον αποκαλεί άνανδρο κλόουν. “Ντόναλντ Τραμπ, αυτός ο άνανδρος κλόουν, έγραψε κάποια απαίσια πράγματα για εμένα στη New York Post. Είπε πως ήταν ψέμα το ότι ήθελε να είναι ένας από τους μνηστήρες της Alexis στη Δυναστεία. Ξέρω ότι είναι πέρα για πέρα αλήθεια γιατί ο παραγωγός της σειράς μού το είπε. Αλλά ο Τραμπ είπε ότι ‘το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είτε στην πραγματική ζωή είτε στην τηλεόραση θα ήταν να είμαι ο εραστής σου’. Τι κύριος!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα