Umbrella Academy: Ο Έλιοτ Πέιτζ θα συνεχίσει να παίζει τη Vanya

Umbrella Academy: Ο Έλιοτ Πέιτζ θα συνεχίσει να παίζει τη Vanya

Ο ηθοποιός θα συνεχίσει να υποδύεται κανονικά τον ρόλο της Vanya Hargreeves στο "Umbrella Academy" του Netflix, μετά το coming out ως τρανς.

Το coming out του Έλιοτ Πέιτζ, πρώην Έλεν, ως τρανς, μαζί με πληθώρα υποστηρικτικών μηνυμάτων από τον κόσμο των celebrities, δημιούργησε και κάποια ερωτηματικά σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στον ρόλο της Vanya στο “Umbrella Academy” του Netflix.

Σύμφωνα με το Variety, λοιπόν, η γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα, εκτός από την αλλαγή στις λίστες και την αντικατάσταση στο όνομα και την αντωνυμία “αυτός/αυτοί”, δεν πρόκειται να προβεί σε καμία αλλαγή σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρόλο της cisgender γυναίκας, τον οποίο θα συνεχίσει να υποδύεται κανονικά ο ηθοποιός και στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Ο Έλιοτ Πέιτζ, ως Vanya Hargreeves είναι μία cisgender γυναίκα με ικανότητα να απορροφά τον ήχο και να τον μετατρέπει σε ενέργεια, με αρκετές ακόμη υπερφυσικές δυνάμεις, όπως της τηλεκίνησης και του ελέγχου των καιρικών φαινομένων.

Ο Πέιτζ, που γνωστοποίησε στο κοινό ότι είναι τρανς και το όνομά του πλέον είναι Έλιοτ, έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο στην ταινία Juno, για τον οποίο κέρδισε το βραβείο Satellite καλύτερου ηθοποιού και έλαβε υποψηφιότητα για το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Στη συνέχεια, έπαιξε σε ταινίες όπως: Inception, Freeheld, X-Men: Η τελική αναμέτρηση, X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος και Στη Ρώμη με Αγάπη. Επίσης, έχει δώσει τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως: Window Horses και Εγώ, ο Κολοκυθάκης. Από το 2016 συμμετέχει ως παραγωγός και ηθοποιός στο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ Gaycation και έχει προταθεί για δύο Βραβεία Emmy.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version