Η Βικτώρια Καρύδα μιλά για πρώτη φορά μετά την τραγωδία: Δεν φεύγω, δεν φοβάμαι

Η Βικτώρια Καρύδα μιλά για πρώτη φορά μετά την τραγωδία: Δεν φεύγω, δεν φοβάμαι

Η σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, μιλά δύο μήνες μετά από το τραγικό συμβάν και λυγίζει, ενώ απαντά στις φήμες που τη θέλουν να φεύγει από την Ελλάδα και να εγκαθίσταται στην Αυστραλία.

Η Βικτώρια Καρύδα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του δύο μήνες πριν, ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της, ούτε και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή.

Στις 31 Οκτωβρίου 2018 ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε εν ψυχρώ τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, για να πάει στα εγκαίνια της νέας του εταιρείας. Τα παιδιά του βρίσκονταν στο σπίτι και η Βικτώρια την ίδια ώρα έκανε το εντυπωσιακό catwlk της στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week.

Από τότε ακούστηκαν πολλά, κυρίως ότι η Βικτώρια αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα μαζί με τα δύο της παιδιά και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία. Το πανέμορφο μοντέλο, που τους δύο αυτούς μήνες παρέμεινε σιωπηλή, μίλησε για πρώτη φορά στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Secret ανοίγοντας την καρδιά της.

“Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπό μου! Η Αλεξάνδρα είναι χάλια. Είναι έξι χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα” είπε, τονίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της, τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν τη δολοφονία του πατέρα τους. Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να φεύγει από την Ελλάδα η ξανθιά καλλονή είπε: “Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα