Βίκυ Σταυροπούλου: "Θέλω να δώσω ένα φιλί στον Αλέξη Γεωργούλη"

Βίκυ Σταυροπούλου: "Θέλω να δώσω ένα φιλί στον Αλέξη Γεωργούλη"

Την ρώτησαν αν "παίχτηκε" ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους και η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε τον σταυρό της, απαντώντας "Θεέ μου μεγαλοδύναμε!" και φεύγοντας από το πλάνο.

 Η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε στην παράσταση του "Ζητείται Ψεύτης", όπου πρωταγωνιστεί για χρόνια φίλος και συνεργάτης της, Αλέξης Γεωργούλης, και ο δημοσιογράφοι δεν έχασαν ευκαιρία να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις.

Θέλοντας να την πειράξουν για το φιλί στο στόμα που έδωσαν οι δυο τους πριν από μερικές μέρες, την ρώτησαν σε ποιον θα ήθελε να δώσει ένα φιλί και η Βίκυ απάντησε χαριτολογώντας: "Στον Αλέξη!"

Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν το πώς της φαίνεται το γεγονός ότι μετά από τόσα πολλά χρόνια, η ίδια παραμένει στο μυαλό των θεατών ως η απόλυτη παρτενέρ του Γεωργούλη, με τη Βίκυ να απαντά:

"Είναι πολύ ωραίο και εύχομαι αυτό, γιατί το θέλουμε και οι δύο αλλά δεν μας έχει έρθει η σωστή στιγμή, να το κάνουμε μαζί και στο θέατρο".

Δεν έλειψαν και οι πιο "πικάντικες" ερωτήσεις, με μια δημοσιογράφο να τη ρωτά αν "παίχτηκε" ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους και την Σταυροπούλου να κάνει τον σταυρό της και να απαντά "Θεέ μου μεγαλοδύναμε!", φεύγοντας από το πλάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Αλέξης Γεωργούλης φίλησε στο στόμα τη Βίκυ Σταυροπούλου και έριξε το Instagram

SHARE:

24Media Network