Βίντεο: Αντιδράσεις για τη βουτιά του Μπρέιντι με την κόρη του από βράχο

Βίντεο: Αντιδράσεις για τη βουτιά του Μπρέιντι με την κόρη του από βράχο

Ο σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου και σύζυγος της Ζιζέλ θέλησε να βιντεοσκοπήσει και να δημοσιεύσει στο Instagram τη βουτιά που έκανε με την 6χρονη κόρη του. Δεν περίμενε, όμως, αυτή την αντίδραση από τους followers του.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που ανήρτησε στα social media ο γνωστός ποδοσφαιριστής Τομ Μπρέιντι, το οποίο καταγράφει τον ίδιο να κάνει μια επικίνδυνη βουτιά με την κόρη του, Βίβι.

Συγκεκριμένα, ο σταρ του ποδοσφαίρου και σύζυγος της Ζιζέλ, βιντεοσκόπησε τη στιγμή που μαζί με την 6χρονη κόρη του κάνουν βουτιά στα νερά ενός καταρράκτη στην Κόστα Ρίκα, πηδώντας από βράχο.

“Αν η Βίβι γίνει ολυμπιονίκης μια μέρα, πιθανότατα δεν θα είναι στη συγχρονισμένη κατάδυση. Ο μπαμπάς της, όμως, της δίνει πάντα 10”, έγραψε ο Μπρέιντι στη συγκεκριμένη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Βέβαια, οι followers του δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με την εν λόγω ανάρτηση και αντέδρασαν γράφοντας σχόλια, όπου τον κατηγορούσαν για την πράξη του αυτή και τον τρόπο που τραβά μαζί του την κόρη του τη στιγμή της βουτιάς.

Πολλοί ακόλουθοί του χαρακτήρισαν ανεύθυνη και επικίνδυνη τη στάση του να πηδήξει στο νερό, ενώ ήταν τόσο κοντά στα βράχια, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της κόρη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα