Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Μέσα στην καραντίνα ερωτεύτηκα ξανά τη γυναίκα μου”

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Μέσα στην καραντίνα ερωτεύτηκα ξανά τη γυναίκα μου”
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης Glomex

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη σύντροφο του, τα τηλεοπτικά σποτ που συζητήθηκαν εν μέσω καραντίνας αλλά και τον κλάδο των ηθοποιών και πως επηρεάστηκε.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Αυτός και ο Άλλος” στην ΕΡΤ1. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σύζυγό του, στα τηλεοπτικά σποτ που συζητήθηκαν εν μέσω καραντίνας αλλά και στον επαγγελματικό του κλάδο και πώς αυτός επηρεάστηκε.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, ο Βλαδίμηρος, μετά από 32 χρόνια δηλώνει πως την ξανάερωτεύτηκε.

“Την ερωτεύτηκα ακόμα πιο πολύ, υπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της, τα οποία τα ξανά ανακάλυψα. Θα σας μάθω πως πρέπει να είστε, για να βγαίνετε κερδισμένοι. Μην τα βγάζετε όλα στο τραπέζι”, αναφέρει γελώντας.

“Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Καταρχάς η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να συνηθίζει το μάτι του συντρόφου τον σύντροφο. Η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα. Πρέπει να φροντίζουμε να αλλάζουμε μέσα στην πορεία της σχέσης”.

Όσον αφορά στα πολυσυζητημένα τηλεοπτικά σποτ, όπως του Παπαδόπουλου και του Λούλη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε πως θεώρησε κάποιες αντιδράσεις ακραίες.

“Αν μου είχε ζητηθεί θα συμμετείχα κι εγώ. Αν κρατούσε παραπάνω η καραντίνα και ο εγκλεισμός, όσο περνάει ο καιρός συνηθίζεις και μιλάς αρνητικά. Όλα υπάρχουν μέσα σε μια κοινωνία. Ακραία πράγματα έγιναν με τον Σπύρο, ακραία και με τον Λούλη. Εγώ πάνω απ’ όλα συνιστώ ψυχραιμία”.

Ακόμα μίλησε για την κατάσταση την οποία διανύουν οι ηθοποιοί. Τη δυσκολία στα γυρίσματα, τη νέα πραγματικότητα αλλά και τις σκέψεις του για το μέλλον.

“Έτσι κι΄αλλιώς η ανεργία είναι ανεργία. Ο κορονοϊός δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα ανασφάλειας. Μπορεί σαν οικονομία να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά τα μέτρα έπρεπε να παρθούν. Όσον αφορά τους ηθοποιούς, είναι η φύση της δουλειάς μας τέτοια. Στο θέατρο θα προσαρμοστούμε.

Όπως εξήγησε είτε είναι το κοινό πολύ είτε λίγο, οι ηθοποιοί είναι προσαρμοσμένοι να παίξουν ανεξαρτήτως αριθμού θεατών. Το δύσκολο θα είναι επί σκηνής. Καθώς θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις του 1,5 μέτρου.

“Όσον αφορά το φιλί, πάντα θα γίνονται τεστ πριν ξεκινήσουμε γυρίσματα ή πρόβες. Άρα ήδη έχουμε μια βάση να ξεκινήσουμε με ασφάλεια. Αν κολλήσεις, είναι ένα ρίσκο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα βουλιάξει η οικονομία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα