Will Smith: “Παγώνει” η παραγωγή του Bad Boys 4 και άλλων ταινιών του μετά το χαστούκι στον Chris Rock

Will Smith: “Παγώνει” η παραγωγή του Bad Boys 4 και άλλων ταινιών του μετά το χαστούκι στον Chris Rock
Will Smith AP

Netflix και Sony "φρενάρουν" τις συνεργασίες τους με τον Will Smith μετά την επίθεση στον Chris Rock κατά την 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Η κίνηση του Will Smith να χαστουκίσει τον παρουσιαστή των Όσκαρ, Chris Rock, μετά από το κακόγουστο αστείο που έκανε για την Jada Pinkett Smith, έχει όπως φαίνεται συνέπειες για την καριέρα του ηθοποιού, καθώς μετά την παραίτηση του από την Ακαδημία, “παγώνουν” πολλά γυρίσματα ταινιών του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το hollywoodreporter, το Netflix βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης νέου σκηνοθέτη για το “Fast and Loose”, αφού ο David Leitch παραιτήθηκε, μετά τη διαμάχη στα Όσκαρ. Ο σκηνοθέτης φαίνεται να προτίμησε να ξεκινήσει ένα διαφορετικό project με πρωταγωνιστή των Ryan Gosling.

Ακόμη, η Sony φαίνεται να φρενάρει επίσης την ταινία “Bad Boys 4”, στη οποία παίζει ο Will Smith, μετά το σκηνικό στην φετινή τελετή απομονής.

Ο Smith αυτήν την περίοδο τελείωσε τα γυρίσματα για το “Emancipation” της Apple+. Η πλατφόρμα είχε προγραμματίσει ένα ντεμπούτο το 2022, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάτι σχετικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα