Ξεσπά ο Τόλης Βοσκόπουλος: “Δεν έχω κορονοϊό”

Ξεσπά ο Τόλης Βοσκόπουλος: “Δεν έχω κορονοϊό”
Ο Τόλης Βοσκόπουλος instagram

Ο αγαπημένος ερμηνευτής θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να νοσεί από covid-19, ενώ ευχήθηκε "καλές γιορτές σε όλους, με περισσότερη αλήθεια".

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Τόλης Βοσκόπουλος, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σε όσους διασπείρουν ψέματα για την κατάσταση της υγείας του, δίνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να νοσεί από κορονοϊό.

Με μια δημοσίευση – ξέσπασμα, συνοδευόμενη από δύο φωτογραφίες μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και πως βρίσκεται στο σπίτι του, τηρώντας όλα τα περιοριστικά μέτρα κατά της covid-19, ενώ ευχήθηκε “καλές γιορτές σε όλους, με περισσότερη αλήθεια”.

“Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά τα δημοσιεύματα είναι για άλλη μια φορά αναληθή! Βρίσκομαι στο σπίτι μου τηρώντας τα μέτρα όπως όλοι. Δεν νοσώ από κορονοϊό ή οτιδήποτε άλλο και θα συνιστούσα στους δημοσιογράφους να έχουν εγκυρότερες πηγές την επόμενη φορά… Ας μην ανησυχούν φίλους και γνωστούς δίχως λόγο. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Με περισσότερη αλήθεια! Μένουμε σπίτι – μένουμε ασφαλείς”, έγραψε ο καλλιτέχνης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα