Ζέτα Δούκα: Κύμα συμπαράστασης από συναδέλφους μετά την καταγγελία για τον Κιμούλη

Ζέτα Δούκα: Κύμα συμπαράστασης από συναδέλφους μετά την καταγγελία για τον Κιμούλη
Ζέτα Δούκα ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Άντρες και γυναίκες από τον χώρο του θεάτρου στάθηκαν στο πλευρό της Ζέτας Δούκα. Τι αναφέρουν για τον Κιμούλη. Προτρέπουν κι άλλα θύματα από τον καλλιτεχνικό κλάδο να μιλήσουν.

Συγκλόνισε η καταγγελία που έκανε η Ζέτα Δούκα στον “αέρα” της εκπομπής “Πάμε Δανάη” το πρωί της Τρίτης (26/01), αναφέροντας πως έχει υποστεί στο θέατρο λεκτική και ψυχολογική βία από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

Συνάδελφοι και άνθρωποι του θεάτρου εξέφρασαν τη στήριξή τους στη Ζέτα Δούκα μέσω αναρτήσεων στα social media, ενώ αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για ένα συχνό φαινόμενο στον κλάδο, τόσο εκ μέρους του συγκεκριμένου ανθρώπου, όσο και γενικότερα.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικά χρόνια η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε μιλήσει για “αντισυναδελφική συμπεριφορά” του Γιώργου Κιμούλη, που την οδήγησε να αποχωρήσει από την παράστασή τους, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

Τις τελευταίες ώρες άντρες και γυναίκες ηθοποιοί στάθηκαν στο πλευρό της ηθοποιού, ενώ προτρέπουν και άλλα θύματα από τον καλλιτεχνικό χώρο να βγουν και να μιλήσουν για παρόμοια περιστατικά.

Ανάμεσά τους, η Ναταλία Τσαλίκη, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Νατάσσα Εξηνταβελόνη, ο Φάνης Παυλόπουλος, ο Πάνος Βλάχος, η Φανή Παλιούρα, η Μαριέλλα Σαββίδου, αλλά και ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος ήταν στον θίασο της παράστασης “Πιο Κοντά” το 2008-9 όταν συνέβη το περιστατικό που διηγήθηκε η Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα