Ζωή Παπαδοπούλου: Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης - Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Η Ζωή Παπαδοπούλου
Η Ζωή Παπαδοπούλου INSTAGRAM

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια. Η συγκλονιστική ανάρτηση και το συγκινητικό μήνυμα μετά την επέμβαση στα social media.

Σε μια προσωπική αποκάλυψη που ραγίζει καρδιές προχώρησε η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Αναρτώντας μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, η τραγουδίστρια ανέφερε πως πριν από μία εβδομάδα, προχώρησε σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη επέμβαση, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα στήριξης σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν ενδεχομένως παρόμοια κατάσταση.

ADVERTISING

Η ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Μία εβδομάδα μετά θέλω να το μοιραστώ... αυτό που έζησα για δεύτερη φορά, η αναγκαστική διακοπή κύησης, είναι κάτι που ζουν πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο.

Είναι στενάχωρο δύσκολο, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει ξανά αυτό σε εσένα αλλά συμβαίνει... Και δεν είναι κακό να το μοιραζόμαστε, να μην είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψουμε, είναι κάτι που η καθεμία από εμάς το βιώνει αλλιώς, και συμβαίνει...

Θέλω απλά να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την γιατρό που μου ταιριάζει, που με αντιμετωπίζει ανθρώπινα, ζεστά και χωρίς ίχνος πίεσης.

Έχω την τύχη οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις φάσεις.

Είτε όμως έχουμε είτε δεν έχουμε ανθρώπους που να μας στηρίζουν, είτε αποφασίσουμε να φέρουμε ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο μόνες ή με τον σύντροφο μας, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, είμαστε μαζί σε όλα αυτά κορίτσια.

Δεν είμαστε μόνες ούτε οι μόνες ούτως ή άλλως.

Φέρουμε τόση δύναμη ακόμη κι αν δεν το πολυπιστεύουμε , και η δύναμη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν είμαστε εδώ η μία για την άλλη.

Όλα είναι θαύμα είτε ζήσουμε κάνοντας οικογένεια είτε όχι..Εμπρός γυναίκες μου όμορφες προχωράμε ενωμένες!!!!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network