Ο Ζώης Σημαντήρας μίλησε για τη σύνταξη που παίρνει από τα 31 του

Ο Ζώης Σημαντήρας μίλησε για τη σύνταξη που παίρνει από τα 31 του

Ο Ζώης Σημαντήρας μίλησε για τη σύνταξη που έχει λάβει στα 31 του χρόνια με απολύτως νόμιμο τρόπο. Δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τρόπο που προέκυψε αυτό το θέμα μέσα από μία lifestyle συνέντευξη.

Ο Ζώης Σημαντήρας συνταξιοδοτήθηκε μόλις στα 31 του χρόνια και, ίσως, να αποτελεί τον νεότερο συνταξιούχο.

Συγκεκριμένα, ο Ζώης μπήκε στην Πολεμική Αεροπορία το 2000, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του και αποστρατεύτηκε το 2011, επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

ADVERTISING

Μέσα σ΄εκείνο το διάστημα ο Ζώης γνώρισε τον Μάκη Τσέλιο και είδε τη ζωή του να αλλάζει, αφού μπήκε στον κόσμο του μόντελινγκ και ο ίδιος έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Ο 37χρονος, σήμερα, Ζώης μίλησε για τη σύνταξη που άρχισε να παίρνει από την ηλικία των 31 και σχολίασε τον σάλο που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες για το θέμα αυτό.

"Όλα αυτά που γράφτηκαν και που διαβάσατε είναι απολύτως νόμιμα, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να απολογούμαι για αυτό. Ισχύει ότι έχω πάρει σύνταξη. Με ενόχλησε, όχι που βγήκε στη δημοσιότητα, αλλά το πώς βγήκε. Όταν σου παίρνουν συνέντευξη για ένα liestyle περιοδικό και βγαίνει αυτό κάπως αλλιώς, δεν μ' αρέσει. Δεν θέλω να δώσω παραπάνω έκταση στο θέμα".

Ο Ζώης σήμερα είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων τεχνητού μαυρίσματος (solarium)

SHARE:

24Media Network