ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ο Χρήστος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1968 στην Κατερίνη και είναι δημοσιογράφος. Εκλέχτηκε βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές Ιουλίου του 2019. Ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές Ιουνίου 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ και αναδείχθηκε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια στα μέσα ενημέρωσης (Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, εφημερίδα «Γεγονότα», «Δίον Τηλεόραση», «Ολύμπιο Βήμα», «Ερμής Τηλεόραση», «Αγγελιοφόρος»). Το 2001 εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, μέχρι την στιγμή του «μαύρου» τον Ιούνιο του 2013. Τον Μάιο του 2014 διεκδίκησε το Δήμο Κατερίνης ως επικεφαλής του συνδυασμού «Άλλος δρόμος». Με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ διετέλεσε διευθυντής ενημέρωσης στην ΕΡΤ3 και στη συνέχεια είχε την ευθύνη για τις ενημερωτικές εκπομπές «Απέναντι» και «Δια ταύτα». Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης ενώ το 2011 εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Ο τραυματισμός εργαζόμενου και η κόντρα Δένδια - Παππά

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Ο τραυματισμός εργαζόμενου και η κόντρα Δένδια - Παππά

Με ερώτησή τους στη Βουλή οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης κάνουν λόγο για τροχαίο ατύχημα στην πίστα του αεροδρομίου "Μακεδονία" με τραυματισμό εργαζομένου κατά την άφιξη του Νίκου Δένδια. Τι απαντούν πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σιδηρόδρομος

Τομεάρχες ΣΥΡΙΖΑ: "Ο σιδηρόδρομος έχει καταρρεύσει με ευθύνη των κ.κ. Μητσοτάκη - Καραμανλή"

Οι Νίκος Παππάς, Χρήστος Γιαννούλης και Γιάννης Σαρακιώτης στόχευσαν εναντίον του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Μεταφορών για το νέο πρόβλημα που προέκυψε τη Δευτέρα στο σιδηρόδρομο.

Γιαννούλης: Τα μεγάλα έργα και οι υποδομές δεν έχουν κυβερνητική θητεία

Γιαννούλης: Τα μεγάλα έργα και οι υποδομές δεν έχουν κυβερνητική θητεία

Μιλώντας σε συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης τόνισε την ανάγκη να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες υποδομές για τη χώρα.

ΣΥΡΙΖΑ: Με καθυστέρηση δύο ετών και "καπέλο" 38 εκατ. ευρώ η υπογραφή της σύμβασης για το Ε65

ΣΥΡΙΖΑ: Με καθυστέρηση δύο ετών και "καπέλο" 38 εκατ. ευρώ η υπογραφή της σύμβασης για το Ε65

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για την καθυστέρηση υλοποίησης του Ε65 εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. "Μετά από δύο χρόνια καθυστερήσεων και με ένα αχρείαστο καπέλο 38 εκατ. ευρώ επιτέλους τα κατάφεραν", σημειώνει.

Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: "Επικοινωνιακή φιέστα η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη"

"Αναμενόμενες μεγαλοστομίες" χαρακτηρίζει τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη ο τοπικός βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης.