ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Ο Χρήστος Κέλλας (γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1958 στην Καρδίτσα) είναι Έλληνας πολιτικός και ιατρός Αναισθησιολόγος. Στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015, εξελέγη στο ελληνικό κοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εκπροσωπώντας την εκλογική περιφέρεια της Λάρισας. Στις 7/2019 Εξελέγη Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Ν. Λάρισας. Γεννήθηκε το 1958 στη Λάρισα και αποφοίτησε από το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκα στην αναισθησιολογία και εντατική ιατρική στη Γερμανία, στις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Μύνστερ και της Κολωνίας από το 1983 έως το 1990. Υπηρέτησε τη στρατιωτική μου θητεία στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών. Από το 1990 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Λάρισα ως ιατρός αναισθησιολόγος. Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής, καθηγητής στο τμήμα Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, αιρετός εκπρόσωπος του Ι.Σ. Λάρισας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ι.Σ. Λάρισας. Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Φωφώ Καραγιάννη και έχει δύο παιδιά τον Αχιλλέα, πολιτικό μηχανικό και τη Λιάνα, δικηγόρο.

Βουλευτές στο ΕΣΥ: Λύθηκε το νομικό κενό - Υπέγραψε ο Κέλλας

Βουλευτές στο ΕΣΥ: Λύθηκε το νομικό κενό - Υπέγραψε ο Κέλλας

Βρέθηκε λύση στην απουσία νομικού πλαισίου που αφορούσε στην κάλυψη αστικής ευθύνης των εθελοντών ιατρών βουλευτών. Έτσι, ο Χρήστος Κέλλας υπέγραψε σύμβαση εθελοντικής κατάταξής στο ιατρικό προσωπικό του ΓΝ Λάρισας,

Ο Χρήστος Κέλλας

Χρήστος Κέλλας: Οι αρνητές του κορονοϊού, όταν νοσήσουν, αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, γράφει στο News24/7 για όσους χαρακτηρίζουν τον εθελοντισμό “φερετζέ του νεοφιλελευθερισμού” και για τους λίγους συνωμοσιολόγους που ακόμη αρνούνται την ύπαρξη του κορονοϊού.