Χτύπησαν αντιδήμαρχο της Ξάνθης λόγω αύξησης των δημοτικών τελών

Χτύπησαν αντιδήμαρχο της Ξάνθης λόγω αύξησης των δημοτικών τελών

Χτύπημα στο κεφάλι από άγνωστο δέχτηκε ο αντιδήμαρχος Αβδήρων, Γ. Παραστατίδης μετά από συζήτηση που είχε σε καφενείο με πολίτες για την αύξηση των τελών

Θύμα επίθεσης έπεσε ο αντιδήμαρχος Αβδήρων Ξάνθης, Γιώργος Παραστατίδης κατά την παρουσία του σε καφενείο της περιοχής, όπου βρέθηκε για να συζητήσει με πολίτες την αύξηση των δημοτικών τελών που έχει αποφασιστεί.

Ο κ. Παραστατίδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Γιώργο Σίσκο, πήγε σε καφενείο της Μάνδρας κατόπιν αιτήματος των κατοίκων, οι οποίοι ήθελαν να του εκφράσουν τη διαφωνία τους για την αύξηση των τελών. Η κουβέντα κύλησε και ολοκληρώθηκε με κόσμιο τρόπο, χωρίς τίποτα να προμηνύει αυτό που θα ακολουθούσε.

Όταν οι δύο άνδρες έφτασαν στην έξοδο κάποιος τράβηξε από πίσω τον αντιδήμαρχο και τον χτύπησε στο κεφάλι, τραυματίζοντας τον ελαφρά. Ο δράστης τράπηκε αμέσως σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία ενώ ο κ. Παραστατίδης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: xanthipress.gr

SHARE:

24Media Network