Η 24 MEDIA και ο Όμιλος HotelBrain σε στέλνουν διακοπές!

Η 24 MEDIA και ο Όμιλος HotelBrain σε στέλνουν διακοπές!

Η 24 MEDIA σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδα, HotelBrain Group, σε στέλνουν διακοπές σε πέντε μαγευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Δες τις πρέπει να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή.

Στο άκουσμα της λέξης καλοκαίρι ένα από τα πράγματα (αν όχι το πρώτο πράγμα) που σου έρχονται στο μυαλό είναι οι διακοπές. Αυτές οι λίγες μέρες που αφήνεις για λίγο στην άκρη το άγχος και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και απολαμβάνεις μερικές στιγμές χαλάρωσης σε κάποιον από τους τόσους μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα με μοναδική ομορφιά και υπέροχα μέρη που αξίζει – αν δεν το έχουμε ήδη κάνει – να τα ανακαλύψουμε.

Το μόνο ‘challenge’ είναι να καταφέρεις να επιλέξεις πού θα πας φέτος το καλοκαίρι. Γι’ αυτό φροντίσαμε να σε βοηθήσουμε μέσα από 5 μοναδικούς διαγωνισμούς. Η 24 MEDIA σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδα, HotelBrain Group, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών σε πέντε μαγευτικούς προορισμούς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στα Instagram accounts του NEWS 24/7, του SPORT24 και του LadyLike για τους διαγωνισμούς που έρχονται! Μέχρι τότε, σου δίνουμε μια “γεύση” για τα πακέτα των διακοπών που θα διεκδικήσεις.

Προορισμός Νο1: Πάρος

Διεκδίκησε ένα πακέτο διακοπών αξίας 600 ευρώ στην Πάρο. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο High Mill Paros by Mr & Mrs White, πρωινό και welcome drink.

Προορισμός Νο2: Σαντορίνη


Διεκδίκησε ένα πακέτο διακοπών αξίας 2.814 ευρώ στη Σαντορίνη. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο all inclusive ξενοδοχείο mrandmrswhitesantorini και welcome drink.

Προορισμός Νο3: Πόρος

Διεκδίκησε ένα πακέτο διακοπών αξίας 540 ευρώ στον Πόρο. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο XENIA POROS IMAGE HOTEL, πρωινό και welcome drink.

Προορισμός Νο4: Κέρκυρα


Διεκδίκησε ένα πακέτο διακοπών αξίας 700 ευρώ στην Κέρκυρα. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο MR & MRS WHITE CORFU COUPLES RETREAT, πλούσιο πρωινό, Personal Concierge Service και κέρασμα καλωσορίσματος.

Προορισμός Νο5: Ρέθυμνο

Διεκδίκησε ένα πακέτο διακοπών αξίας 500 ευρώ στην Σκιάθο. Το πακέτο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο Petradi Beach Lounge Hotel, δωρεάν δείπνο για 2 άτομα ανά διαμονή στο A la carte εστιατόριο με θέα το ηλιοβασίλεμα, υπηρεσία Concierge Service και κέρασμα καλωσορίσματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα