Είχε πάνω του ξιφολόγχη

Είχε πάνω του ξιφολόγχη

Μιας επιτυχίες πολλές έπονται και έτσι η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να χτυπά συμμορίες και κακοποιούς. Ετούτη τη φορά συνέλαβε ληστή από τη συμμορία που στοχεύει τους οδηγούς ταξί στα Μεσόγεια

Λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί επέφεραν πλήγμα στους ληστές ταξί, τα οποία έπαιρναν από την Αθήνα ως πελάτες, με προορισμό τα Μεσόγεια.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας του Μαρκόπουλου μπόρεσαν να βρεθούν στο μέρος που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή και να γλιτώσουν έναν οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ένας καλοντυμένος άνδρας, σταμάτησε ένα ταξί στο Πολυτεχνείο και ζήτησε από τον οδηγό να τον πάει στην περιοχή του ιπποδρόμου, στο Μαρκόπουλο.

Ο πελάτης του, σύμφωνα με την κατάθεση του ταξιτζή, έδειχνε ιδιαίτερα ψύχραιμος, έστελνε όμως συνεχώς μηνύματα από το κινητό, ενώ μίλησε και δύο φορές, αλλά με κοφτές απαντήσεις.

Στο ύψος του ιπποδρόμου μπήκαν σε αδιέξοδο και ο πελάτης του είπε να ακινητοποιήσει το ταξί. Τότε βγήκε από τους θάμνους ένας νεαρός μελαψός με μαχαίρι με ξύλινη λαβή και μαζί με τον επιβάτη επιτέθηκαν στον οδηγό.

Όμως το ταξί το είχαν ακολουθήσει αστυνομικοί με συμβατικά αυτοκίνητα. Και την κατάλληλη στιγμή εμφανίστηκαν και κατορθώνοντας να πιάσουν τον νεαρό με το μαχαίρι, ενώ ο συνεργός του μπόρεσε να ξεφύγει.

Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες ήταν Κούρδοι του Ιράκ και Πακιστανοί και στη συμμορία εκτιμάται ότι συμμετέχουν τουλάχιστον άλλα 4 άτομα.

Όσο για τον συλληφθέντα, είναι υπάλληλος του ιπποδρόμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα