Αμηχανία και αποστάσεις από Μαξίμου για Καλλιάνο

Διαβάζεται σε 2'
Γιάννης Καλλιάνος
Γιάννης Καλλιάνος

Στην ΕΔΕ που έχει διατάξει ο Γεωργιάδης για την απώλεια του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ στέκονται κυβερνητικά στελέχη και τονίζουν την αμέριστη στήριξη τους στο προσωπικό του ΕΣΥ.

Οι κατηγορίες του Γιάννη Καλλιάνου, για το ΕΣΥ φέρνουν σε αμηχανία το Μαξίμου, που κρατά ξεκάθαρες αποστάσεις από το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος κατήγγειλε αδιαφορία των γιατρών του νοσοκομείου “Αττικό” στην περιπέτεια υγείας του πατέρα του, ο οποίος εν τω μεταξύ έφυγε από τη ζωή. Κατήγγειλε επίσης ότι η μητέρα του έδωσε “φακελάκι” σε γιατρό του νοσοκομείου.

Τον κ.Καλλιάνο διέψευσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδη, ο οποίος πάντως διέταξε ΕΔΕ για τις ακριβείς συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του βουλευτή. Ενώ ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής που κατηγορήθηκε ότι χρηματίστηκε από τη μητέρα του βουλευτή, αρνείται τις κατηγορίες και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Αρχικά το Μαξίμου απέφυγε να εμπλακεί στην αντιπαράθεση του βουλευτή της ΝΔ με τον υπουργό Υγείας. Κυβερνητικά στελέχη όμως τοποθετήθηκαν πλέον στην υπόθεση, τονίζοντας καταρχήν ότι συμπαραστέκονται στο πένθος του κ. Καλλιάνου για την απώλεια του πατέρα του και προσθέτοντας με νόημα:

“Ο υπουργός Υγείας έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες. Τονίζουμε την αμέριστη στήριξή μας στους γιατρούς και συνολικά το προσωπικό του ΕΣΥ στον καθημερινό αγώνα που δίνουν.”

Με τον τρόπο αυτό εμμέσως πλην σαφώς το Μαξίμου παίρνει αποστάσεις από τις καταγγελίες Καλλιάνου, καθώς στέκεται στην ΕΔΕ που διέταξε ο κ. Γεωργιάδης και στο πλευρό του ιατρικού προσωπικού του ΕΣΥ, δεδομένου ότι οι ισχυρισμοί του βουλευτή ρίχνουν σκιά στην κυβερνητική πολιτική στον τομέα της υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα