Άκης Σακελλαρίου: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Απόστολο Τιζτζικώστα

Άκης Σακελλαρίου: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Απόστολο Τιζτζικώστα
INSTAGRAM/@sakellariou_akis

Την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης ο Άκης Σακελλαρίου.

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο Άκης Σακελλαρίου.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός διευκρίνισε πως η συμμετοχή του αυτή δεν αφορά σε θέματα πολιτικής ταυτότητας παρά μόνο με τον πολιτισμό.

“Ήμουν και παραμένω στρατευμένος στην τέχνη του θεάτρου και του κινηματογράφου”, ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άκη Σακελλαρίου:

Πριν από πολλά χρόνια έφευγα από την γενέτειρα μου τη Θεσσαλονίκη για την Αμερική για να ακολουθήσω ένα όνειρο: να σπουδάσω και ίσως καταφέρω-παρασυρμενος από την νεανική μου ορμη- να παίξω και σε κάποια κινηματογράφικη παραγωγή εκεί. Κάποιες δεκαετίες αργότερα αυτό το όνειρο πήρε σάρκα και οστά πλέον όχι στην Αμερική αλλά στην ίδια τη Θεσσαλονίκη παίζοντας σαν ηθοποιός σε μια μεγάλη Χόλιγουντιανου τυπου παραγωγή.

Έχοντας βιώσει λοιπόν αυτή την εμπειρία δεν θα μπορούσα παρα να δεχθω την πρόταση του περιφ/χη Κεντρικής Μακεδονίας Αποστόλου Τζιτζικωστα : Να συμβαλω με την εμπειρία μου στην διατήρηση και γιατί όχι στην μεγέθυνση μιας εξωστρεφους πολιτιστικης πολιτικής που έχει να κάνει με την προβολη της ιδιαίτερης μου πατρίδας στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Η πρόταση αφορα το δραστήριο έργο του film office .Του γραφείου που ίδρυσαν ο Απ. Τζιτζικωστας και οι συνεργάτες του για την διευκόλυνση των οπτικοακουστικών εργων που υλοποιούνται στην περιοχή.

Παιρνοντας μέρος στο πολυεπίπεδο και πολυδιάστατο κομματικά σχημα της Αλληλεγγύης και παρόλες τις διαφορες στο ιδεολογικο τοπίο η πρόταση του Απ. Τζιτζικωστα μου δίνει θάρρος και με οπλιζει να ρισκάρω με όλες μου τις δυνάμεις να βάλω κι εγώ ένα λιθαρακι στην τόσο μεταιχμιακη πολιτιστικα περίοδο της Κεντρ. Μακεδονίας και της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η κίνηση και η συμμετοχή μου αυτή δεν σημαίνει την ενασχόληση με θέματα πολιτικής ταυτοτητας παρά μόνο με τον πολιτισμό. Ήμουν και παραμένω στρατευμενος στην τέχνη του θεάτρου και του κινηματογράφου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα