Αναβρασμός στην Τήλο: Παραιτήθηκε το δημοτικό συμβούλιο

Αναβρασμός στην Τήλο: Παραιτήθηκε το δημοτικό συμβούλιο

Χωρίς γιατρό και πλοίο έχει μείνει η Τήλος, με την δημοτική αρχή να ξεσηκώνεται. Τι δήλωσε η δήμαρχος του νησιού για "γκρίζες ζώνες"

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην Τήλο, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, αναφορικά με την έλλειψη μόνιμου γιατρού και το συγκοινωνιακό, έχουν φέρει σε απόγνωση τον κόσμο.

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο κατέθεσε την Πέμπτη (14/05) την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ η δήμαρχος Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, που παραμένει στην θέση της, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, γιατί το νησί έμεινε και πάλι χωρίς γιατρό.

Στην ανακοίνωση που ανήρτησε η δήμαρχος του νησιού στην προσωπική της σελίδα αναφέρει συγκεκριμένα:

“Ο γιατρός φεύγοντας από το νησί μας και μη έχοντας σε ποιον να αφήσει τα κλειδιά των ιατρείων τα παρέδωσε στο Δήμο.

Ένας Δήμος όμως χωρίς δημοτικό συμβούλιο μιας και αυτό παραιτήθηκε σήμερα… Και αναρωτιέμαι τελικά η Τήλος και όλα τα μικρονήσια που ουσιαστικά αποτελούν τα σύνορα όχι μόνο της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης, μας ενδιαφέρουν; Θελουμε να ειναι κατοικημένα ή γουστάρουμε να δημιουργήσουμε πολλές γκρίζες ζώνες;

Ποιος μπορεί άραγε να μας πει ναι; Η Τήλος έμεινε χωρίς δικό της πλοίο, χωρίς γιατρό, τι άλλο άραγε έχει σειρά να μας τελειώσει;”.

Πηγή: rodiaki.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα