Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές: Στον Παυλόπουλο τη Δευτέρα ο Τσίπρας

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές: Στον Παυλόπουλο τη Δευτέρα ο Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος Eurokinissi

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, ζητώντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών για τις 7 Ιουλίου. Ακολούθως, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, στις 18:30, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στον απόηχο των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, οι πρόωρες εκλογές έχουν “κλειδώσει” να διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, “Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.30, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα”.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο Τσίπρας

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός πρόκειται να παρουσιάσει το  πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 8μ.μ. στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα