Απάντηση Μιχαλολιάκου για το "ροζ ξενοδοχείο"

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ/ ΝΙΚΟΛΑΛΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ/ ΝΙΚΟΛΑΛΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, σχετικά με τις πληροφορίες για συμμετοχή του αρχηγού της στο διοικητικό συμβούλιο "ροζ ξενοδοχείου"

Την αντίδραση της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης "ροζ ξενοδοχείου" , το οποίο απασχολεί αλλοδαπό υπάλληλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, πρόκειται για συνειδητά ψεύδη, τα οποία έχουν στόχο να ανακόψουν την δυναμική της.

ADVERTISING

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει ότι υπάρχει κάποια σχέση του κ. Μιχαλολιάκου ή κάποιου άλλου μέλους της με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Επίσης, υποστηρίζει ότι ο υπάλληλος που αναφέρεται ως αλλοδαπός είναι στην πραγματικότητα Έλληνας με καναδική υποκοότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

"Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.

Το ξενοδοχείο "New Dream" ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών, η οποία έχει ενοικιάσει το ακίνητο από την οικογένεια της συζύγου του Γ.Γ. Της Χρυσής Αυγής. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.

Σημαντική λεπτομέρεια: Η Ασφάλεια έδωσε στους υβριστές μας κάποια στοιχεία για κάποιον “αλλοδαπό” εργαζόμενο που έπεσε θύμα ληστείας. Κατόπιν δικής μας έρευνας προέκυψε ότι το εν λόγω άτομο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, αλλά Έλληνας με καναδική υπηκοότητα. Αυτό φυσικά το γνώριζε και η Ασφάλεια και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής, προτίμησαν όμως να ψευδολογήσουν ασύστολα, θεωρώντας πως με τέτοιες ανοησίες θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας το βουλώσουν λοιπόν, γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνιδιοκτήτης σε ροζ ξενοδοχείο ο Νίκος Μιχαλολιάκος

SHARE:

24Media Network