Αποτελέσματα εκλογών 2019: Exit poll και πρώτο ασφαλές ποσοστό – Πότε θα τα μάθουμε

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Exit poll και πρώτο ασφαλές ποσοστό – Πότε θα τα μάθουμε
Στιγμιότυπο από την εκλογική διακδικασία σε εκλογικό τμήμα της Αθήνας την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να κλείσουν οι κάλπες. Απομένουν λίγες ώρες και για την ανακοίνωση του κοινού exit poll, με την συμμετοχή του κόσμου να είναι αυξημένη στα ερωτήματα των εταιρειών.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία. Από νωρίς το πρωί, ανά την χώρα δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα, όπως κατέγραψε το News 2/7 πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις με την ποσοστό της αποχής να παραμένει το μεγάλο ερώτημα.

Εκλογές 2019 Eurokinissi

 

Πλέον όλο το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 7ης Ιουλίου.  και στις 19:00 θα ανακοινωθεί ένα exit poll, το οποίο θα είναι κοινό.

Λίγη ώρα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 21: 00, η Singular Logic θα μεταδώσει την πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών καθώς και για τις έδρες που θα καταλάβουν τα κόμματα.

Εκλογές 2019 Eurokinissi

 

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείο Εσωτερικών για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη. Μέχρι τις 23.00 θα υπάρχουν οι πρώτες ασφαλείς σταυροδοσίες για τους υποψηφίους βουλευτές ανά περιφέρεια.

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της  Live blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Θυμηθείτε πώς ψηφίζουμε και πόσους σταυρούς βάζουμε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα