Αποτελέσματα εκλογών. Γεννηματά: Η ετυμηγορία του λαού είναι σεβαστή

Αποτελέσματα εκλογών. Γεννηματά: Η ετυμηγορία του λαού είναι σεβαστή

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν και το κάλεσμα της για επιστροφή στο σπίτι, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να συγκροτήσει μια κυβέρνηση τετραετίας

"Οι Κασσάνδρες που προέβλεπαν την εξαΰλωση του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν πανηγυρικά" ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με μήνυμά της αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών. Η κα. Γεννηματά σημείωσε πως "η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου, τελείωσε οριστικά. Η πρόσκλησή μας για επιστροφή στο κοινό μας σπίτι έγινε αποδεκτή. Συσπείρωσε χιλιάδες πολίτες. Συνεχίζουμε το γόνιμο διάλογο, με όλους αυτούς που μας άκουσαν, αλλά δεν μας εμπιστεύτηκαν απόψε".

"Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε το μήνυμα ενότητας που εμείς εκπέμπουμε. Η ετυμηγορία του λαού είναι σεβαστή και σαφής. Κανείς δεν μπορεί μόνος του, οι αυτοδυναμίες αποδείχτηκαν αυταπάτη" είπε εν συνεχεία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. "Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έχει την ευθύνη να εξασφαλίσει σταθερότητα με κυβέρνηση τετραετίας, με οριστική και αμετάκλητη έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια" όπως είπε.

Η κα. Γεννηματά κατέληξε: "Από σήμερα το βράδυ, όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου σήμερα αναμετρώνται με τις ευθύνες τους"

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας - Καμμένος προχωρούν οι δυο τους

Αποτελέσματα εκλογών: Πώς σχολιάζει ο ξένος Τύπος τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Ο Μεϊμαράκης αναγνωρίζει τη νίκη Τσίπρα και τον καλεί να σχηματίσει κυβέρνηση

SHARE:

24Media Network