Δημοτικές εκλογές 2023: Μπακογιάννης και Δούκας συμφωνούν σε debate

Διαβάζεται σε 1'
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης EUROKINISSI

Τη διεξαγωγή debate ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων ζητούν Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας.

Στη διεξαγωγή debate συμφώνησαν o επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» Κώστας Μπακογιάννης και o επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» Χάρης Δούκας ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου για τον δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε νωρίτερα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση debate, με τον κ. Δούκα να συμφωνεί στην πρόταση.

Ο κ. Δούκας εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε την πρόταση για διεξαγωγή debate, “έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς ο ίδιος είχε επανειλημμένα προτείνει την διεξαγωγή τηλεμαχίας από τον πρώτο γύρο.

Σε σχετική ανάρτησή του στα social media ο Δήμαρχος Αθηναίων επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές.

«Είμαστε, άλλωστε, δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, από πλευράς MEGA, είχε διατυπωθεί με επιστολή η πρόταση στους δύο διεκδικητές του δήμου Αθηναίων να διεξαχθεί το debate στον σταθμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα