Χειμωνάς: Η συμφωνία Νέας Δημοκρατίας-ΚΙΝΑΛ είναι σχεδόν δεδομένη

Χειμωνάς: Η συμφωνία Νέας Δημοκρατίας-ΚΙΝΑΛ είναι σχεδόν δεδομένη
Ο Θανάσης Χειμωνάς στο News 24/7 στους 88,6

Ο Θανάσης Χειμωνάς έθεσε το μίνιμουμ στόχο για το Ποτάμι ενόψει των ευρωεκλογών και τόνισε ότι κατά την άποψή του ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έχουν συμφωνήσει να συμπορευτούν κυβερνητικά.

Τους στόχους του Ποταμιού στις προσεχείς ευρωεκλογές οριοθέτησε ο Θανάσης Χειμωνάς μιλώντας στον Νews 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα”.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής τόνισε ότι μίνιμουμ στόχος για το Ποτάμι είναι να εκλέξει έναν ευρωβουλευτή κάτι που όπως τόνισε αξίζει το κόμμα λόγω της γενναιότητας που έδειξε σε πολλά ζητήματα.

Επεσήμανε, μιλώντας για το μετεκλογικό σκηνικό, ότι η συμφωνία για κυβερνητική συμπόρευση της Νέας Δημοκρατίας με το ΚΙΝΑΛ είναι σχεδόν δεδομένη, ενώ χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση ως πολύ δεξιό σχηματισμό, “πιο δεξιό από την εποχή του Σαμαρά”.

Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να συγχωρέσει τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα έλεγε πριν από το 2015 και υπογράμμισε ότι τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Αλέξης Τσίπρας την έφερε για να γίνει αρεστός στους ευρωπαίους. Υπερασπίστηκε πάντως τη χρησιμότητα της Συμφωνίας χαρακτηρίζοντάς την πολύ καλή για τα συμφέροντα της χώρας.

Κατέληξε λέγοντας ότι έφυγε από το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν μπορούσε άλλο να συνυπάρχει με επαγγελματίες πολιτικούς και να περιμένει τη σειρά του στην πολιτική επετηρίδα, ενώ είπε το Ποτάμι καλύπτει μεγάλο μέρος του μεσαίου χώρου και είναι μία πραγματικά προοδευτική δύναμη που αξίζει την ψήφο μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα