Χουντής: "Να απομονωθεί η ακροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη"

Νίκος Χουντής
Νίκος Χουντής EUROKINISSI

Ο Νίκος Χουντής, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΛΑΕ, μίλησε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για τα μνημόνια, την κυβέρνηση και τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Τσίπρας εφαρμόζει πολιτική νεοφιλελευθερισμού" δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή των Ζηνοβία Σαπουνά και Κώστα Παπαγεωργίου, "Καλημέρα όλη μέρα", ο Νίκος Χουντής, όταν ρωτήθηκε για το προσκλητήριο του Πρωθυπουργού στις δυνάμεις του κέντρου και της αριστεράς.

Μιλώντας στον σταθμό μας, ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ και εκ νέου υποψήφιος είπε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ως κακό το τρίτο μνημόνιο και τη μετα-μνημονιακή εποπτεία, αλλά τα υπηρετεί και πρόσθεσε ότι και στην Ευρώπη, προσκλητήριο απευθύνουν και αυτοί που ευθύνονται για τη λιτότητα.

Ζήτησε να απομονωθεί η ακροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και κάλεσε τους πολίτες που νιώθουν οργή και θυμό να στηρίξουν δυνάμεις της Αριστεράς και να ψηφίσουν αυτούς που θέλουν να αλλάξουν την Ευρώπη.

Τέλος, ο Νίκος Χουντής κατηγόρησε τις Βρυξέλλες ότι έχουν ακολουθήσει έναν φιλελεύθερο και συντηρητικό δρόμο, με ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ακολουθώντας την ακροδεξιά ατζέντα των κλειστών συνόρων και της στρατιωτικοποίησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευρωεκλογές 2019, Ευρωεκλογές, Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Εκλογές 2019, Λαϊκή Ενότητα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευρωεκλογές 2019: Νέα δημοσκόπηση κλείνει την ψαλίδα μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Οι ευρωεκλογές και η επιστροφή του δικομματισμού

SHARE:

24Media Network