Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ‘εύνοιας’ στην αναδοχή δημόσιου έργου η εταιρία στην οποία δούλευε ο κ. Φλαμπουράρης

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ‘εύνοιας’ στην αναδοχή δημόσιου έργου η εταιρία στην οποία δούλευε ο κ. Φλαμπουράρης
Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης συνομιλεί με δημοσιογράφους στην Βουλή, την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015, στο περιθώριο της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της κυβέρνησης με αντικείμενο την ημερομηνία των εκλογών. (PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Ευρωκίνηση

Η εταιρία που φέρεται από δημοσιεύματα να ωφελήθηκε με ανάθεση δημόσιου έργου λόγω Φλαμπουράρη, απαντά στα δημοσιεύματα και δηλώνει ουσιαστικά πως έλαβε το διαγωνισμό από το Σεπτέμβριο του 2014 πριν ο τέως υπουργός αναλάβει τα καθήκοντά του

Η εταιρία Διάτμηση ΑΤΕ στην οποία ήταν μέτοχος ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ απάντησε σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να ωφελείται αναδοχής δημόσιου έργου προϋπολογισμού 3,9 δισ. ευρώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, χάρη στην παρέμβαση του κ. Φλαμπουράρη.

Όπως σημειώνει η εταιρία στην ανακοίνωσή τους, η ανάδειξη αναδόχου για το έργο που αφορούσε στην κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου στο Βραχάτι, διενεργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2014, πριν δηλαδή ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα αναλάβει χαρτοφυλάκιο υπουργού. Αντίστοιχα, στην ανακοίνωσή τους, οι εκπρόσωποι της Διάτμησης ΑΤΕ συμπληρώνουν πως αντίστοιχα, δεν έχουν λάβει μέρος σε κανένα διαγωνισμό δημόσιου χαρακτήρα μέσα στο 2015.

Αντίστοιχα, η εταιρία που εξηγεί λεπτομερώς τις αποφάσεις που κατέληξαν στην ανάδειξή της ως αναδόχου του έργου, σημειώνει πως ο κ. Φλαμπουράρης είχε αποχωρήσει πλήρως από την εταιρία από την επομένη των εκλογών της 25ης Γενάρη. Επίσης, σημειώνουν πως η εταιρία δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το διαγωνισμό παρά τα όσα επιβάλει ο νόμος και η διακήρυξη του έργου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα