Εκλογές 2019: Ψήφος σε προοδευτική κατεύθυνση

Εκλογές 2019: Ψήφος σε προοδευτική κατεύθυνση
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς AP

Το ΠΡΑΤΤΩ καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν προοδευτικά στις προσεχείς ευρωεκλογές σε ανακοίνωσε που εξέδωσε. "Πρέπει να κλείσει ο δρόμος των ρεβανσιστικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών που χέρι χέρι με την διαπλοκή οδήγησαν τη χώρα στην κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία" σημειώνει η Κίνηση Ιδεών Πράττω.

Ο πολιτικός σχηματισμός του οποίου ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς εξέδωσε ανακοίνωση για τις προσεχείς ευρωεκλογές με την οποία καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν… προοδευτικά. 

Αναλυτικά: Σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ευρώπη διεξάγονται την Κυριακή οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.Πολλά και σημαντικά θέματα για την μορφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις απαιτούμενες πολιτικές, έμειναν ουσιαστικά εκτός της διεξαχθείσας δημόσιας συζήτησης.

Αποτέλεσμα είναι οι πολίτες να μην γνωρίζουν τις θέσεις των Ελληνικών Πολιτικών κομμάτων σε μεγάλα θέματα όπως ο εκδημοκρατισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η εμπέδωση του Κράτους δικαίου, η έλλειψη αλληλεγγύης στην οικονομική και προσφυγική κρίση, οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, η θεσμική κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των δημιουργικών παραγωγικών στρωμάτων της κοινωνίας μας.

Το ΠΡΑΤΤΩ, συνεργαζόμενη δύναμη με τον ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν σε προοδευτική κατεύθυνση για να κλείσει ο δρόμος των ρεβανσιστικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών που χέρι χέρι με την διαπλοκή οδήγησαν τη χώρα στην κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα