Εκλογές 2023 – Γιώργος Παπανδρέου: “Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε”

Εκλογές 2023 – Γιώργος Παπανδρέου: “Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε”
INTIME

Το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου για την εκλογή του στην Αχαΐα, τα συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη και το μήνυμα για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, επανεξελέγη στην Αχαΐα με 22.223 ψήφους στις χθεσινές εκλογές. Ο πρώην πρωθυπουργός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Faebook έκανε λόγο για μία νέα “φωτεινή μέρα” στο ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για τον αγώνα που “συνεχίζεται”.

“Μια φωτεινή μέρα ξημέρωσε για το ΠΑΣΟΚ. Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται.

Ήρθε η ώρα η Δημοκρατική Παράταξη να αναδειχθεί ξανά ο γνήσιος εκφραστής των αγώνων και των ονείρων του ελληνικού λαού. Να αποτελέσει τη ρεαλιστική, μαχητική και αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Είμαστε το πραγματικό ανάχωμα απέναντι στη μονοκρατορία της Δεξιάς.

Ευχαριστώ τον δημοκρατικό λαό της Αχαΐας για την τιμή που μου έκανε να με επανεκλέξει βουλευτή του και μάλιστα, αυξάνοντας κατά σχεδόν 50% τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να δώσουμε μαζί την επόμενη μάχη για μια δυναμική δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές. Να στείλουμε πιο ηχηρό το μήνυμα της Προοδευτικής Αλλαγής.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον Πρόεδρο μας, Νίκο Ανδρουλάκη και σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος που δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία μας.

Και βέβαια, να συγχαρώ ιδιαιτέρως όλους τους συνυποψήφιούς μου στην Αχαΐα για τον έντιμο, συνεπή και ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα