Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – “Να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο”

Διαβάζεται σε 2'
Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο, ψήφισε ο για τις ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η δήλωση του πρωθυπουργού.

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (308ο εκλογικό τμήμα) άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Κυριακής (09/06), ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος, επίσης, έριξε την ψήφο του στην κάλπη.

Κυριάκος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Κυριάκος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISS

Στο σημείο περίμενε τον πρωθυπουργό πλήθος κόσμου, καθώς και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς.

«Είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα και ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Θέλω να επαναλάβω σήμερα ότι οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε τόσο ισχυροποιούμε τη Δημοκρατία.

Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία, τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε.

Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που προσέρχονται σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία για να προφέρουν την δική τους ετυμηγορία» δήλωσε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα