Ευ. Βενιζέλος: "Χάνουμε πολύτιμο ιστορικό χρόνο"

ΣΥΝΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Ο Βενιζέλος στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ (Vid)

Στην ανευθυνότητα και τα μικροκομματικά παιχνίδια απέδωσε ο Ευαγγελος Βενιζέλος την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης, μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε τις αμφιβολίες τους για τις δυνατότητες στιβαρής διακυβέρνησης της χώρας από την νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του κόμματος χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Γεράσιμο Αρσένη ως "κομματικό ρουσφέτι" και δήλωσε: "ο φόβος απέναντι στην ευθύνη και η αλαζονεία λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση αφήνει ουσιαστικά ακυβέρνητη τη χώρα μέχρι τις εκλογές και τόνισε ότι με τα μικροκομματικά παιχνίδια που οδήγησαν σε νέες εκλογές "χάνουμε πολύτιμο ιστορικό χρόνο".

Μετά τις εκλογές προτείνουμε κυβέρνηση με κορμό την υπεύθυνη Κεντροαριστερά", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Ευ. Βενιζέλος επανέλαβε την θέση του ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση με κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά και πρότεινε "συστράτευση" των απογοητευμένων πολιτών που τους "τιμώρησαν" με την οργισμένη ψήφο τους, για το καλό της πατρίδας.

"Ανοίγουμε μέτωπο με την Δεξιά που οδήγησε την χώρα στις εκλογές με την ψευδαίσθηση της δήθεν αυτοδυναμίας, ανοίγουμε μέτωπο με όλες τις εκδοχές της ακροδεξιάς, ανοίγουμε καθαρό και σαφές μέτωπο με την ανευθυνότητα την δημαγωγία και τον λαϊκισμό που εμφανίζεται ως αριστερός και προοδευτικός", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δηλώσεις Ευ. Βενιζέλου

SHARE:

24Media Network