Γιώργος Μητσικώστας: Συγνώμη Βασίλη Λεβέντη. Σου αξίζει μια θέση στη Βουλή

Γιώργος Μητσικώστας: Συγνώμη Βασίλη Λεβέντη. Σου αξίζει μια θέση στη Βουλή

Ο κωμικός που σατίριζε εδώ και χρόνια τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων στηρίζει με βίντεο του το Βασίλη Λεβέντη. Ο Γιώργος Μητσικώστας είναι τελικά Λεβέντης (Vid)

Η προεκλογική εκστρατεία που διανύουμε έχει ως τώρα να επιδείξει πολλά και συνήθως κωμικοτραγικά. Σκηνοθετημένα σποτ σαν από ταινία ή reality τηλεπαιχνίδι, τρενάκια και παιδάκια, προεκλογικές μαντινάδες υπό τους ήχους κρητικής λίρας, λαϊκά άσματα και βουτιές στο νερό. Αυτό όμως το βίντεο που κυκλοφόρησε ο γνωστός κωμικός στο διαδίκτυο είναι σίγουρα διαφορετικό και αναμφισβήτητα εξαιρετικά συγκινητικό.

Ο Γιώργος Μητσικώστας είχε πάντα στις σατιρικές εκπομπές του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο κάποια σιγουράκια. Αγαπημένα πρόσωπα της δημόσια ζωής που λατρεύει να μιμείται. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Η σχέση του με τον κ. Λεβέντη κρατάει χρόνια, με τον Γιώργο Μητσικώστα να προσφέρει ατελείωτες στιγμές γέλιου ως έξω φρενών Βασίλης Λεβέντης που χύνει τον καφέ του, σπάει το σκηνικό και βρίζει του τηλεθεατές-πολίτες.

Την Παρασκευή το μεσημέρι όμως ο Γιώργος Μητσικώστας έγραψε ένα βίντεο στο οποίο παρείχε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων και τον ίδιο τον Βασίλη Λεβέντη προσωπικά. "Έφτασε η ώρα μετά από τόσα χρόνια αγώνα και προσωπικής πάλης με τα συμφέροντα που τον πολεμούσαν, νομίζω δικαιωματικά του αξίζει μια θέση στη Βουλή" αναφέρει ο κωμικός και συνεχίζει: "Πρόεδρε σ' αγαπώ πολύ και σου ζητώ συγνώμη τόσα χρόνια για τη σάτιρα που σου έχω κάνει. Αν και μου έλεγες πάντα πως η σάτιρά σου αν είναι καλοπροαίρετη με κάνει καλύτερο. Πρόεδρε, σε εμπιστεύομαι και σε στηρίζω".

Δείτε το σχετικό βίντεο..

Φυσικά οι στιγμές γέλιου με τον Γιώργο Μητσικώστα ως Βασίλη Λεβέντη μπορούν να εκτιμηθούν πολύ περισσότερα μετά από αυτό το μήνυμα του κωμικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επικό Βίντεο: Όταν η Αννούλα χάλασε την εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη

Αυτά είναι τα 18 κόμματα και οι 4 συνασπισμοί που συμμετέχουν στις εκλογές

SHARE:

24Media Network