Γιώργος Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι από σκληρό μέταλλο

Γιώργος Τσίπρας
Γιώργος Τσίπρας EUROKINISSI

"Τώρα όλοι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα θα βάλουμε τις νέες βάσεις και θα δείξουμε στον κόσμο το σκληρό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη που τόσο καλά το έκρυψαν τα συστημικά ΜΜΕ", είπε μεταξύ άλλων ο νεοεκλεγείς βουλευτής Δυτικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι «είναι από σκληρό μέταλλο», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τσίπρας, νεοεκλεγείς βουλευτής Δυτικής Αττικής, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Και προσθέτει:

«Τώρα όλοι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα θα βάλουμε τις νέες βάσεις (...) θα δείξουμε στον κόσμο το σκληρό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη που τόσο καλά το έκρυψαν τα συστημικά ΜΜΕ που τον στηρίζουν».

ADVERTISING

Αναλυτικά, για «Τα αποτελέσματα των εκλογών σε ό,τι αφορά τη δική μου προσπάθεια στην Δυτική Αττική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του. Θέλω επίσης να προσθέσω ότι θα είμαι συνέχεια δίπλα τους ώστε όλοι μαζί να δώσουμε στη Δυτική Αττική την αξία που της αξίζει. Το σίγουρο είναι ότι από την πλευρά μου η περιοχή μας θα πάψει να είναι η πίσω αυλή της Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα απέδειξε ότι είναι από σκληρό μέταλλο και άντεξε σε όλες τις επιθέσεις και την προπαγάνδα που έγινε εις βάρος του.

Τώρα όλοι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα θα βάλουμε τις νέες βάσεις, θα προστατεύσουμε τα κοινωνικά κεκτημένα, θα προφυλάξουμε τους αδύνατους και μέσα από τους αγώνες μας θα δείξουμε στον κόσμο το σκληρό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη που τόσο καλά το έκρυψαν τα συστημικά ΜΜΕ που τον στηρίζουν».

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της Live blogging πλατφόρμας του News 24/7

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές 2019: "Παράδοση - παραλαβή" και στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο twitter

Σταθάκης: "Οι ωραίοι αγώνες δεν έχουν πάντα ευτυχή κατάληξη"

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Μείναμε όρθιοι - Συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία μας

SHARE:

24Media Network