Καμμένος: Ζήτησα κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και μείωση μισθών των βουλευτών. Δεν απάντησε κανείς

Καμμένος: Ζήτησα κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και μείωση μισθών των βουλευτών. Δεν απάντησε κανείς

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος παίζει το χαρτί της μάχης κατά της διαφθοράς και συνεχίζει την κόντρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Στην Ολομέλεια της Βουλής ζήτησα απ' όλα τα κόμματα να πάρουν θέση και να καταργήσουμε άμεσα το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Την ίδια στιγμή ζήτησα να μειώσουμε τους μισθούς των βουλευτών. Δεν απάντησε κανείς» δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταθέσαμε πρόταση νόμου για την αστική ευθύνη των υπουργών. Μαθαίνω ότι μόλις σήμερα έφυγε από τη Βουλή για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να κοστολογηθεί. Είναι οι γνωστές μεθοδεύσεις για να μην φτάσει ποτέ σε απόφαση κάτι που ενοχλεί το σύστημα, αλλά εξυπηρετεί τους πολίτες» πρόσθεσε στην δήλωσή του ο κ. Καμμένος καταλήγοντας «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα επιμείνουμε».

ADVERTISING

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για την 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, στις 12:00, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πρόωρες Εκλογές, Βουλευτικές εκλογές 2015
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάνος Καμμένος: Κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί με δυνάμεις που επιμένουν στο νόμο της ομερτά

24Media Network