Καυγάς Τσίπρα – Τρέμη στο Debate. “Γιατί διαμαρτύρεστε; Έχετε τη μύγα;”, της είπε

Καυγάς Τσίπρα – Τρέμη στο Debate. “Γιατί διαμαρτύρεστε; Έχετε τη μύγα;”, της είπε
Greek Party leaders before a televised election debate, broadcast live in Greece from state-run TV studios, in Athens on Wednesday, Sept. 9, 2015. / . Sooc

Ένταση στο στούντιο της ΕΡΤ στη θεματική ενότητα για την αδειοδότηση των καναλιών. Η απάντηση Τσίπρα, η τηλεοπτική "σφήνα" της Όλγας Τρέμη, ο εκνευρισμός του παρουσιαστή Π. Χαρίτου και η βίαιη διακοπή. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ (Vid)

Σε ερώτηση για την κατάσταση στα ΜΜΕ, την φορολόγησή τους, τους εργαζόμενους και τις άδειες, άναψαν τα αίματα στο στούντιο της ΕΡΤ κατά τη διεξαγωγή του πρώτου Debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ, τόνισε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία, την ανομία και την αδικία. “Δεν είναι δυνατόν κάποιες επιχειρήσεις που τηρούν τους νόμους, να μην μπορούν να δανειστούν και άλλες να μπορούν”.

“Εμείς”, είπε ο κ. Τσίπρας, “αψηφήσαμε τον πόλεμο που μας έγινε, είχαμε το θάρρος και ζητήσαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να πληρώσουν τα χρωστούμενα”, ενώ είπε ότι “θα δημοπρατηθούν οι τηλεοπτικές άδειες και θα καταργηθεί το μονοπώλιο στις ψηφιακές άδειες”.    

Η τοποθέτηση αυτή του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Όλγας Τρέμη η οποία τον διέκοψε και με έντονο ύφος ζήτησε διευκρινίσεις γιατί όπως είπε δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

Αν και ο συντονιστής της συζήτησης Πάνος Χαρίτος εξηγούσε πως ο διάλογος αυτός δεν προβλέπεται οι φωνές συνεχίστηκαν.  

“Ποιοι είναι αυτοί;” ακούστηκε η Όλγα Τρέμη, που εκπροσωπεί το MEGA. “Είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω. Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;” απάντησε ο κ. Τσίπρας. “Δεν έχω καμία μύγα προσωπικά. Δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις διότι είμαστε εκπρόσωποι επτά καναλιών και θα θέλαμε διευκρινίσεις”, είπε η ίδια.

Η Όλγα Τρέμη αρνήθηκε να ησυχάσει και εξακολούθησε να διαμαρτύρεται, επιμένοντας στο ξεκαθάρισμα του νοήματος όσων υπαινίσσεται ο τέως πρωθυπουργός, ωστόσο η ίδια ενέδωσε στις πιέσεις του συναδέλφους της Π. Χαρίτου.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα