Κουτσούμπας: “Η άνοδος του ΚΚΕ στις λαϊκές περιοχές δείχνει τον δρόμο του αύριο”

Κουτσούμπας: “Η άνοδος του ΚΚΕ στις λαϊκές περιοχές δείχνει τον δρόμο του αύριο”
Η πρώτη δημόσια δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα Caption/Glomex

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχαρίστησε όσους και όσες στήριξαν το ΚΚΕ στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου και δήλωσε πως "από αύριο η νεολαία θα είναι σε ένα κύμα αντεπίθεσης".

Στην πρώτη του δημόσια δήλωση ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά τις πρώτες ανακοινώσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων, ευχαρίστησε “τους χιλιάδες νέους και νέες που έκαναν το βήμα και ψήφισαν ΚΚΕ” καθώς και τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι καρπός των εργατικών και λαϊκών δυνάμεων που πήραν μέρος στους αγώνες σημείωσε και πρόσθεσε,

“Οι νέες δυνάμεις μπορούν να τροφοδοτήσουν μια νέα δυναμική για την ανασύνταξη των κινημάτων και των κοινωνικών συμμαχιών ενάντια στον καπιταλισμό και τα μονοπώλια.

Η άνοδος του ΚΚΕ στις λαϊκές περιοχές δείχνουν τον δρόμο του αύριο. Είναι ξεκάθαρο αυτό που έλεγε το ΚΚΕ ότι παρά τις επιμέρους διαφορές και αντιπαραθέσεις τους συγκλίνουν σε βασικές κατευθύνσεις. Κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση αποτέλεσε βασικό φορέα συντηρικοποίησης ανθρώπων τροφοδοτώντας την επικράτηση της ΝΔ.

Από αύριο η νεολαία θα είναι σε ένα κύμα αντεπίθεσης απέναντι στον νέο γύρο περικοπών και λιτότητας” συμπλήρωσε.

“Οι σκέψεις και τα σενάρια για επανάληψη των εκλογών γίνονται όχι γιατί δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση αλλά γιατί θέτουν εκβιαστικά διλήμματα για υφαρπαγή εδρών. Να είμαστε έτοιμοι για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ σε πιθανές νέες εκλογές. Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του έδωσε ο λαός στην κάλπη για να οργανώσει την αντίσταση στον δρόμο της ανατροπής” κατέληξε.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα