Κουβέλης: Όλα βάσει Συντάγματος για τη Δικαιοσύνη

Κουβέλης: Όλα βάσει Συντάγματος για τη Δικαιοσύνη
O Φώτης Κουβέλης eurokinissi

"Δεν μπορώ να αντιληφθώ ποια είναι η καταδολίευση του Συντάγματος" είπε και αναρωτήθηκε "ποιος εντάσσει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη στην κομματική χειραγώγηση;".

“Η Διάσκεψη των Προέδρων έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την ηγεσία της Δικαιοσύνης και μάλιστα χωρίς αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. Κατά συνέπεια έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και εφαρμόζεται απόλυτα το Σύνταγμα”.

Αυτό δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Υπουργός Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης και κάλεσε τους δύο -όπως είπε- συνταγματολόγους που διαφωνούν να πουν ποιες διατάξεις του Συντάγματος παραβιάζονται.

“Δεν μπορώ να αντιληφθώ ποια είναι η καταδολίευση του Συντάγματος” συνέχισε και αναρωτήθηκε “ποιος εντάσσει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη στην κομματική χειραγώγηση; Ποιος εντάσσει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη στη στρατηγική ήττα της Αριστεράς;”.

Ο Υπουργός καταλόγισε στη ΝΔ προσπάθεια ελέγχου των δικαστών αφήνοντας αιχμές για τις μεγάλες δικαστικές υποθέσεις που αναμένονται όπως η Novartis.

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του news24/7 ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο για τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα